Închide meniul

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după ce fundaşul a primit un val de critici: „Mai are puţin şi se lasă de fotbal”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2022, 19:26

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după ce fundaşul a primit un val de critici: „Mai are puţin şi se lasă de fotbal

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu

Nicușor Bancu, într-un meci pentru echipa naţională/ Hepta

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după valul de critici primite de jucător. Fundaşul Universităţii Craiova a fost pus la zid, după evoluţiile de la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a fost titular în ambele partide disputate de România, în această lună. Fundaşul a oferit trei pase decisive în meciul cu Bosnia, câştigat de „tricolori” cu 4-1. În ciuda acestui fapt, Bancu a fost criticat pentru evoluţia din meciul cu Finlanda.

Mirel Rădoi îl apără pe Nicuşor Bancu, după criticile primite de fundaşul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi a comentat criticile primite de Nicuşor Bancu, după ultimele meciuri ale echipei naţionale. Tehnicianul Universităţii Craiova consideră că fundaşul are calităţi ofensive, motiv pentru care urcă în atacul echipei naţionale. În acele momente, flancul său al apărării este lăsat liber.

„Bancu mai are puţin şi se lasă de fotbal şi noi tot vom continua cu aceeaşi discuţie. Din punctul ăsta de vedere, nu am multe de discutat. Nu ştiu ce să zic. Înseamnă că noi toţi cei care am fost acolo, am fost degeaba.

Din punctul ăsta de vedere, pentru noi, într-un sistem cu cinci îi poate fi mai uşor lui Nicuşor pentru că anumite probleme defensive pe care le poate avea pot fi acoperite de un fundaş central. E normal, când vorbim de un jucător într-o linie de patru care este cu calităţi ofensive, mereu are o problemă defensivă.

Reclamă

E normal ca atunci când urci în atac, zona aia va rămâne liberă. Şi noi aveam discuţiile astea cu Nicu şi niciodată nu îl opream la echipa naţională să nu urce. Trebuia să echilibrăm cu un mijlocaş central defensiv, cu un fundaş central. Discuţiile astea sunt interminabile”, a declarat Mirel Rădoi, în timpul unei conferinţe de presă.

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan. Antrenorul Universităţii Craiova e de părere că ar fi u mutare importantă nu doar pentru Dennis Man, ci pentru întreg fotbalul românesc.

Fostul selecţioner i-a făcut o caracterizare lui Dennis Man, jucător care poate prinde transferul vieţii după Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă îl văd în momentul acesta. Ar fi important pentru fotbalul românesc ca Dennis Man să facă pasul cel mare. Este un băiat destul de serios, dispus la efort. Poate nu pare comunicativ din extrerior, dar este destul de sociabil„, a spus Mirel Rădoi.

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul român, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei.

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi este de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. Antrenorul Universităţii Craiova speră ca selecţionerul să continue pe banca echipei naţionale, fiind încântat de jocul prestat de „tricolori” în ultimele două partide.

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm.

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere. Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa e presă premergătoare duelului dintre Universitatea Craiova şi Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și