Închide meniul

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan: „Ar fi important pentru fotbalul românesc! Este dispus la efort”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 18:17

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan: „Ar fi important pentru fotbalul românesc! Este dispus la efort

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer al lui Dennis Man la AC Milan

Mirel Rădoi, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan. Antrenorul Universităţii Craiova e de părere că ar fi u mutare importantă nu doar pentru Dennis Man, ci pentru întreg fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner i-a făcut o caracterizare lui Dennis Man, jucător care poate prinde transferul vieţii după Campionatul Mondial din Qatar.

Reacţia lui Mirel Rădoi, despre posibilul transfer stelar al lui Dennis Man la AC Milan

Nu ştiu dacă îl văd în momentul acesta. Ar fi important pentru fotbalul românesc ca Dennis Man să facă pasul cel mare. Este un băiat destul de serios, dispus la efort. Poate nu pare comunicativ din extrerior, dar este destul de sociabil„, a spus Mirel Rădoi.

AC Milan, pe urmele lui Dennis Man:  “Chiar Maldini îl monitorizează!”

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul român, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei.

Presa italiană a anunțat că Paolo Maldini, directorul sportiv al “rossonerilor”, se va ocupa personal de monitorizarea fostului atacant de la FCSB.

Reclamă

“Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar.

Stefano Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență.

Reclamă 4 / 0/3

Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

Cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Dennis Man a marcat două goluri în 7 apariții în tricoul Parmei, în stagiunea curentă.

În această lună, Man a participat la „dubla” naționalei României cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din Liga Națiunilor. Atacantul de 24 de ani a deschis scorul în victoria cu Bosnia și a ajuns la 5 goluri marcate pentru prima reprezentativă.

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man a fost dezvăluită în presa din Italia. Astăzi, jurnaliștii din Peninsulă au anunțat că AC Milan îl monitorizează pe fostul atacant de la FCSB. “Chiar Paolo Maldini se va ocupa de analiza românului”, a anunțat publicația seriebnews.com.

Campioana Italiei își dorește să formeze o echipă tânără, iar Dennis Man a fost transformat în principala țintă a “rossonerilor” pentru campania de transferuri din vara viitoare.

Conducătorii de pe San Siro vor lua o decizie finală la finalul sezonului, în funcție de prestațiile pe care Man le va avea în continuare la Parma. Cei de la AC Milan și-ar dori un transfer definitiv, însă nu vor spune pas nici unui împrumut, în primă fază.

Reclamă

Potrivit sursei citate mai sus, Parma i-a stabilit deja prețul lui Dennis Man. “Rossonerii” vor fi nevoiți să scoată din conturi 7 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe atacantul român. Așadar, o sumă semnificativ mai mică decât cea pe care Parma a plătit-o FCSB-ului în 2021 – 13 milioane de euro.

Udinese și Sassuolo sunt alte două formații din Serie A care se află pe urmele lui Dennis Man. Ținând cont de bugetul mult mai bogat al lui AC Milan, campioana en-titre din Italia este, de departe, principala favorită la transferul românului, dacă Maldini și colaboratorii săi vor hotărî să-l aducă pe San Siro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și