Închide meniul

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt: „Cu asemenea cunoştinţe e normal să nu iei BAC-ul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 16:39

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt: „Cu asemenea cunoştinţe e normal să nu iei BAC-ul!

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt. Actualul antrenor al Universităţii Craiova a spus că elevul său, Bogdan Vătăjelu, a alergat 55 de metri în doar 4 secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul general al celor de la FC U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, a profitat de ocazia şi l-a ironizat pe Rădoi. Puşcaş a făcut aluzie şi la faptul că fostul selecţioner al României nu are BAC-ul luat.

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt

Așadar, aflăm de la fostul selecționer fără BAC că fotbalistul său aleargă 165 m în 14 secunde și 55 m în doar 4 secunde. Conform unei reguli de trei simplă dintr-a 6-a B, rezultă că simpaticul fundaș lateral român ar parcurge 200 m în 16,9 secunde și 100 de metri în doar 7,2 secunde. 

Știu că la BAC se dă și matematică. Cu asemenea cunoștinte e normal să nu-l iei. Măi, să fie! Păi, bietul Usain Bolt, recordman mondial, le-a parcurs în 9,8 secunde pe 100 m și 19,19 secunde pe 200 m. Bolt săracu’ n-a aflat c-ar fi fost întrecut„, a spus Marcel Puşcaş pentru gsp.ro.

Declaraţia ciudată a lui Mirel Rădoi

Conform unui calcul, Bogdan Vătăjelu ar alerga 100 de metri într-un timp mai bun decât cel mai bun din istorie, ce îi aparţine lui Usain Bolt: 9.58.

Reclamă

Bogdan Vătăjelu nu mai apare ca fundaș, de foarte multe ori apare ca mijlocaș. Imediat cum recuperăm mingea, extremele noastre au de făcut 40 de metri în 3 secunde și jumătate, maxim 4 secunde, asta înseamnă că trebuie să acoperi o distanță de 10 metri pe secundă. Jucătorii noștri laterali nu fac asta doar la meci, fac de cel puțin 4 ori pe săptămână la antrenamente, nu e ușor pentru ei.

Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează”, a spus Mirel Rădoi.

Oltenii lui Mirel Rădoi țintesc a patra victorie consecutivă în partida cu Universitatea Cluj

Universitatea Craiova vine după trei victorii consecutive. Oltenii au reușit să învingă Petrolul, UTA și Sepsi. În ultima rundă, la Sfântu Gheorghe, trupa lui Mirel Rădoi a avut noroc, și s-a impus la limită, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova se află pe locul al patrulea, cu 27 de puncte, obținute după 15 etape disputate. Cu un succes în fața „șepcilor roșii”, trupa lui Mirel Rădoi poate trece provizoriu pe locul al treilea, cel puțin până la meciul celor de la CFR Cluj.

De cealaltă parte, U Cluj a reușit să învingă FCSB în runda precedentă. Deși au evoluat timp de 30 de minute în inferioritate numerică, „șepcile roșii” s-au impus cu 2-1.

În meciul tur, cele două formații au remizat pe Cluj Arena, scor 1-1, după golurile reușite de Ioan Filip, pentru gazde, și Paul Papp, pentru olteni.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, ironizat după o declaraţie incredibilă
  • Rădoi spune că Vătăjelu e mai rapid decât Usain Bolt

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și