Închide meniul
EXCLUSIV

Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 14:33

Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru

Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova

Mirel Rădoi, pe stadionul din Bănie / Hepta

Mirel Rădoi este la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Din informaţiile AS.ro, antrenorul în vârstă de 43 de ani este în discuţii avansate cu Mihai Rotaru pentru a prelua postul rămas liber după demiterea lui Ivaylo Petev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi este liber de contract după ce a fost dat afară de la Al Jazira. Poate reveni, după doi ani, în Bănie. În decembrie 2012 decidea se plece de la Universitatea Craiova, după un eşec în Cupa României cu FC Argeş.

Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova

Din sursele noastre, Mirel Rădoi ar fi fost convins de Mihai Rotaru să se întoarcă pe banca grupării din Bănie. Ar avea mână liberă pentru pregătirea noului sezon din Liga 1. În el îşi pune speranţele patronul Universităţii Craiova că va obţine calificarea în cupele europene.

Rotaru s-a hotărât după eşecul suferit de echipa lui, acasă, cu Farul, scor 1-2. Acum se pun la punct ultimele detalii în privinţa contractului. Mirel Rădoi şi-ar fi dat deja acordul să vină pe banca alb-albaştrilor. Pe lista scurtă a mai fost Costel Gâlcă.

În precedentul mandat la Universitatea Craiova, Rădoi a înregistrat 10 victorii, 5 remize şi 6 înfrângeri.

Reclamă

Fostul jucător Florin Lovin este de părere că un cuplu de antrenori, format din Mirel Rădoi și Nicolae Dică, ar putea rezolva problemele de la Universitatea Craiova.

Cred că Rădoi cunoaşte mai bine campionatul decât Gâlcă sau Şumudică. Are o bază de date, ştie cei mai buni jucători în detaliu şi bănuiesc că vine cu acelaşi staff cu care a fost şi în partea cealaltă, probabil că alături de Dică”, a spus Florin Lovin, la orangesport.ro.

Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova

Cristi Chivu i-a fost propus lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Sorin Cârţu este convins că antrenorul lui Inter U19 ar fi varianta ideală de înlocuitor pentru Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii au anunţat deja că antrenorul în vârstă de 43 de ani îşi doreşte o nouă provocare şi că va pleca, la finalul sezonului, de pe banca echipei de juniori a lui Inter. Chivu a jucat între 1998 şi 1999 în Bănie, de unde a prins transferul spectaculos la Ajax.

Ne-am întâlnit de multe ori la masă. Acum mi-a prezentat antrenorii care sunt în cărți. La unii vrea să le mai dea o șansă, la alții le amână șansa asta, la alții care sunt liberi nu mai vrea să audă.

Pe mine m-a întrebat. Am luat în calcul totul. Unii sperau la o șansă să vină în perioada asta.

Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus Cârțu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și