Închide meniul

Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV: „Nu vreau să mă trezesc cu un telefon de la Usain Bolt!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2022, 21:18

Reclamă
Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV: „Nu vreau să mă trezesc cu un telefon de la Usain Bolt!

Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV. Antrenorul Universităţii Craiova şi-a cerut scuze pentru gafa legată de timpul scos de Bogdan Vătăjelu pe distanţa de 165 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Mirel Rădoi a spus că Vătăjelu a alergat distanţa respectivă în numai 14 secunde, ceea ce ar fi însemnat că fundaşul Universităţii Craiova ar fi putut doborî cu uşurinţă recordul mondial la 100 de metri, deţinut de Usain Bolt.

Mirel Rădoi, mesaj genial în direct la TV

Mirel Rădoi şi-a cerut scuze pentru gafa făcută şi, totodată, s-a corectat.

”Aș vrea să-mi cer scuze pentru gafa făcută. Am zis 165 de metri în 14 secunde, erau 24 de secunde. Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Ben Johnson sau Usain Bolt, că vor să-l vadă pe Vătă cum a făcut.

Sunt 24 de secunde. Îmi cer scuze pentru gafă”, a spus Mirel Rădoi înaintea partidei cu Universitatea Cluj, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt

Mirel Rădoi, ironizat după ce a spus că un jucător de-al său e mai rapid decât Usain Bolt. Actualul antrenor al Universităţii Craiova a spus că elevul său, Bogdan Vătăjelu, a alergat 55 de metri în doar 4 secunde. Directorul general al celor de la FC U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, a profitat de ocazia şi l-a ironizat pe Rădoi. Puşcaş a făcut aluzie şi la faptul că fostul selecţioner al României nu are BAC-ul luat.

Așadar, aflăm de la fostul selecționer fără BAC că fotbalistul său aleargă 165 m în 14 secunde și 55 m în doar 4 secunde. Conform unei reguli de trei simplă dintr-a 6-a B, rezultă că simpaticul fundaș lateral român ar parcurge 200 m în 16,9 secunde și 100 de metri în doar 7,2 secunde. 

Știu că la BAC se dă și matematică. Cu asemenea cunoștinte e normal să nu-l iei. Măi, să fie! Păi, bietul Usain Bolt, recordman mondial, le-a parcurs în 9,8 secunde pe 100 m și 19,19 secunde pe 200 m. Bolt săracu’ n-a aflat c-ar fi fost întrecut„, a spus Marcel Puşcaş pentru gsp.ro.

Reclamă

Conform unui calcul, Bogdan Vătăjelu ar alerga 100 de metri într-un timp mai bun decât cel mai bun din istorie, ce îi aparţine lui Usain Bolt: 9.58.

Bogdan Vătăjelu nu mai apare ca fundaș, de foarte multe ori apare ca mijlocaș. Imediat cum recuperăm mingea, extremele noastre au de făcut 40 de metri în 3 secunde și jumătate, maxim 4 secunde, asta înseamnă că trebuie să acoperi o distanță de 10 metri pe secundă. Jucătorii noștri laterali nu fac asta doar la meci, fac de cel puțin 4 ori pe săptămână la antrenamente, nu e ușor pentru ei.

Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează”, a spus Mirel Rădoi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și