Închide meniul

Mirel Rădoi, nemulţumit după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu mi-a trecut supărarea!” Gluma serii despre Câmpanu: „Să punem soţia să îl facă să o ceară după fiecare meci!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2022, 23:34

Mirel Rădoi, nemulţumit după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1: „Nu mi-a trecut supărarea! Gluma serii despre Câmpanu: „Să punem soţia să îl facă să o ceară după fiecare meci!

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mirel Rădoi, nemulţumit după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1. George Câmpanu şi Rivaldinho au marcat golurile victoriei. Atacantul brazilian a înscris chiar în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a câştigat, Mirel Rădoi nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia echipei. Lui Rădoi nu i-a trecut supărarea din cauza golului pe care l-a primit.

Mirel Rădoi, nemulţumit după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Uşurare pentru cele 3 puncte, dar ca să îmi treacă supărarea trebuia să câştigăm fără să primim gol. Cred că toţi jucătorii care au intrat astăzi au avut atitudine, chiar şi Marko s-a bătut. Ivan a simţit ceva, vedem de mâine, dacă va găsi undeva deschis, ca să facă investigaţiile necesare. Şi el, dar şi alţi jucători, nu vor juca în partida de miercuri din Cupă.

Toți jucătorii care au intrat azi, dacă stau să mă leg de toate meciurile, cred că azi a fost cel mai vizibil că jucătorii intrați de pe bancă au avut atitudine. 

Nu știm dacă a simțit o ruptură (n.r. Ivan), vom vedea dacă găsim mâine o clinică unde să facă investigații și rămâne să vedem. Cred că au fost mai intense antrenamentele, ca minutaj a fost la fel, dar nu au avut probleme, reacția lor a fost senzațională, au înțeles mesajul, că trebuie să dăm mai mult, adversarul ne cunoaște punctele slabe și trebuie să venim cu plusuri. 

Reclamă

Nu aș vrea să îi fac analiza doar lui Arlauskis, nu a avut mai probleme în afară de gol, nu au fost șuturi care să îi pună probleme. Avem 4 portari la nivel de Liga 1, oricare dintre ei ar putea fi titular. Mă bucur pentru Cîmpanu, dar probabil că nu va mai avea loc cererea pe teren dacă pierdeam în seara asta.

E normal, de acum înainte să punem soția să îl facă să o ceară în casătorie la fiecare meci. Nu aş vrea să îi fac analiza doar lui Arlauskis. În seara asta toţi merită felicitări. Nu a avut alte probleme în afară de acea fază. Mai are nevoie de meciuri pentru a reveni la forma maximă. Mă bucur că, probabil că dacă nu câştigam, cererea nu mai era. Să o punem pe soţie să o ceară după fiecare meci”, a spus Mirel Rădoi, după victoria cu Petrolul, la digisport.ro.

George Câmpanu şi-a cerut iubita de soţie, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1

Câmpanu a fost cel care a egalat şi a trăit cu sufletul la gură până la final pentru a vedea dacă echipa sa va câştiga şi să o poată cere fericit în căsătorie pe iubita sa.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt nişte lucruri care sunt emoţionante, mă bucur că am făcut pasul acesta. Am şi un copil, trebuia să o cer şi în căsătorie. Important era să câştigă, dacă nu câştigam, nu era momentul să fac chestia asta. Ne-am aşteptat că o să avem un meci dificil, ştiam că Petrolul o să se închidă. Toată lumea a fost nervoasă după meciul de la Piteşti. Rufele se spală în familia şi cu Petrolul am reuşit să revenim. Sper că este un pas important că am revenit. Promitem să nu mai dezamăgim suporterii„, a spus Câmpanu, după ce a marcat în Universitatea Craiova – Petrolul 2-1, la digisport.ro.

Universitatea Craiova a învins, dramatic, pe Petrolul

Universitatea a dominat jocul categoric şi şi-a creat câteva ocazii de gol, însă nu a reuşit să fructifice, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi părând lenţi, neinspiraţi şi apăsaţi de situaţia din clasament în prima repriză.

Petrolul nu a făcut altceva decât să se apere în prima repriză, dar după pauză a jucat mai curajos şi a reuşit să deschidă scorul prin nigerianul Christian Irobiso (58), în urma unui corner executat de Mario Bratu.

Rădoi a efectuat mai multe schimbări în echipă şi Universitatea a izbutit egalarea în min. 76, când croatul Ante Roguljic (intrat pe teren în min. 70) a executat bine o lovitură liberă, portarul Octavian Vâlceanu a respins, dar Alexandru Cîmpanu a fost atent şi a şutat la colţul scurt. Golul victoriei a fost marcat de brazilianul Rivaldinho, din plonjon, la centrarea lui Roguljic (90+2). Rivaldinho, introdus în min. 60, a înscris primul său gol în tricoul echipei craiovene.

La Universitatea a debutat în acest meci portarul lituanian Giedrius Arlauskis. Petrolul a suferit a cincea sa înfrângere consecutivă.

Universitatea venea după două meciuri fără victorie.

Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi, nemulţumit după Universitatea Craiova – Petrolul 2-1
  • Declaraţie savuroasă despre Câmpanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și