Închide meniul

Mirel Rădoi, „pe făraș” la Universitatea Craiova? Un fost internațional îl antenționează: „S-a rupt ceva acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 10:11

Mirel Rădoi, „pe făraș la Universitatea Craiova? Un fost internațional îl antenționează: „S-a rupt ceva acolo!

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

  • Mirel Rădoi, „pe făraș” la Universitatea Craiova?
  • Un fost internațional îl antenționează

Mirel Rădoi e atenționat de Viorel Moldovan, care crede că relația dintre antrenor și jucătorii lui FC U Craiova 1948 este complet distrusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a pierdut derby-ul cu rivala FC U Craiova 1948, 0-2, și a ajuns la trei etape la rând fără victorie în Liga 1. Parcursul slab vine în contextul în care tehnicianul a exlus din lotul primei echipe patru jucători importanți, pe Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă și Jovan Markovic.

Mirel Rădoi e atenționat de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan e de părere că nu mai există cale de împăcare între Mirel Rădoi și jucătorii Universității Craiova.

Reclamă

„Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid, despre cei 4 jucători scoși din lot. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia (n.r. – 1-1) şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova.

Rădoi e nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă relația, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători.

Reclamă

FCU Craiova a câștigat fiind foarte pragmatică. La cele două șuturi pe poartă a marcat două goluri. Chiar dacă CSU Craiova a controlat jocul la nivelul posesie, diferența a fost făcută de pragmatismul celeilalte echipe”, a spus Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Mirel Rădoi, prima reacţie după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2

Mirel Rădoi a fost extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut derby-ul Craiovei. Trupa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus cu 2-0. Belgianul Baeten şi George Ganea au marcat golurile victoriei.

Nu am reuşit să creăm superioritate în partea centrală prin prezenţa lui Baiaram. Am avut câteva ocazii, câteva situaţii, dar am fost neinspirat. În seara asta am fost neinspirat în anumite situaţii. Avem 8 partide fără înfrângere. Acest moment trebuia să vină, dar nimeni nu îşi dorea în seara asta. Nu puteam să terminăm campionatul fără această înfrângere. Am văzut că au avut şi un plus de motivaţie. Ei, la nivel de determinare, au intrat mai bine decât noi. Ne aşteptam să fie greu pentru că e o echipă bună care nu merită locul pe care e.

Reclamă 4 / 0/3

Mă aștept la lucruri din partea jucătorilor care intră de pe bancă, nu doar din partea lui Andrei Ivan. Va trebui ca noi să îi punem cât mai mult în situații de a marca goluri. În seara asta am avut puține momente în care am luat acțiuni personale, am fost lenți, lipsiți de încredere.

Nu putem să punem presiune pe un singur jucător sau să alteptăm totul de la un singur jucător. E greu şi pentru Andrei, dar şi pentru alt jucător. Mereu era unu contra 2. În timpul meciului, de la primele situații, le-am spus că trebuie să fim foarte atenți. Mi s-a părut că e un meci de 0-0, că e ziua aia în care puteam marca doar din penalty. Nu am simţit nimic în sensul ăsta, la nivel de lot, de concentrare, nu am întâmpinat niciun fel de probleme. Nu cred că situaţia lor a afectat atmosfera de la echipă. Era clar că e o seară în care nu îţi iese nimic„, a spus Mirel Rădoi la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Adrian Mititelu

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul local cu FC U 1948 Craiova, scor 0-2 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în etapa a 19-a a Superligii de fotbal. Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de William Baeten (50) şi George Ganea (60).

La meci au asistat 24.548 spectatori. Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (min. 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe. La ultima întrerupere, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

FC U 1948 Craiova a învins-o pentru prima oară pe Universitatea în prima ligă, după trei victorii la rând ale gazdelor de sâmbătă. Universitatea venea după şase etape fără înfrângere, patru victorii şi două egaluri.

FC U 1948 Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri). În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”