Închide meniul

Mirel Rădoi răsuflă uşurat după succesul dramatic obţinut de Universitatea Craiova cu Botoşani: „Victoria poate veni în orice minut”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 23:50

Mirel Rădoi răsuflă uşurat după succesul dramatic obţinut de Universitatea Craiova cu Botoşani: „Victoria poate veni în orice minut

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi se declară mulţumit de victoria obţinută de Universitatea Craiova, în faţa celor de la Botoşani, scor 1-0. Antrenorul oltenilor a avut încredere că poate obţine cele trei puncte, chiar şi în minutele de prelungiri ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova i-a atribuit prima înfrângere trupei lui Mihai Teja. Oltenii s-au impus in extremis, Alexandru Creţu marcând golul victoriei în minutul 90+3.

Mirel Rădoi răsuflă uşurat după succesul dramatic al Universităţii Craiova, cu Botoşani

Mirel Rădoi a analizat jocul prestat de echipa sa, în partida cu Botoşani. Antrenorul oltenilor s-a declarat totodată, nemulţumit de faptul că arbitrul a fragmentat jocul, după golul marcat de Alexandru Creţu.

Pe de altă parte, fostul selecţioner laudă şi prestaţia trupei lui Mihai Teja, care se află la prima înfrângere suferită în noul sezon, după şase etape disputate.

„Ne-am aşteptat la un astfel de scenariu, echipa celor de la Botoşani e foarte bine organizată. Nu am reuşit să penetrăm apărarea lor. Am încercat să avem o posesie, nu am reuşit mereu acest lucru. Pe final, am încercat să aducem trei schimbări, jucători cu talie mai înaltă. Le-am spus şi azi că victoria poate veni şi în minutul 95.

Reclamă

Am avut o reacţie faţă de arbitrii, să ne dea 10-11 minute, ca să ne liniştească. Am aruncat ecusonul, e un gest nesportiv şi am meritat galben. Aş fi vrut ca jocul să se deruleze mai repede”, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Totodată, Mirel Rădoi a dezvăluit faptul că jucătorii Universităţii Craiova încă sunt afectaţi de eliminarea dramatică suferită în play-off-ul Conference Leageu, în faţa celor de la Hapoel Beer Sheva.

„Din punct de vedere mental, e clar că am fost afectaţi. Rămâne ceva în urmă. S-a greşit la posesie, pentru că nu am găsit spaţii”, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova, după victoria cu Botoşani

Mirel Rădoi a anuţtat noi transferuri la Universitatea Craiova, în ciuda victoriei cu Botoşani. Antrenorul oltenilor ţinteşte să mai aducă trei jucători în Bănie, după ce pe parcursul zilei de luni a fost prezentat oficial şi Bogdan Mitrea. Ulterior, fundaşul a fost folosit titular în partida cu trupa lui Mihai Teja.

„N-aş vrea să spun posturile, să nu relaxez jucătorii. Sunt de ani mulţi în România, ştiu cum se abordează situaţia asta. Căutăm câţiva jucători, am stabilit deja ce profil de jucători vrem. În momentul de faţă, vorbim de doi, maxim trei jucători”, a mai spus Mirel Rădoi, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Universitatea Craiova – FC Botoșani 1-0. Alexandru Crețu a dat lovitura în minutul 90+3

Universitatea Craiova – FC Botoșani 1-0. Oltenii lui Mirel Rădoi s-au impus in-extremis în meciul de la Severin, în etapa a 7-a din Liga 1. Alexandru Crețu a marcat golul victoriei în prelungiri, cu un șut imparabil din afara careului.

Trupa din Bănie a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 11 puncte, la egalitate cu adversara din această seară, aflată pe 4. În runda următoarea, oltenii vor da piept cu Hermannstadt, revelaţia debutul de sezon din Liga 1.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, mulţumit de victoria Universităţii Craiova cu Botoşani
  • Oltenii au egalat trupa lui Mihai Teja, ambele având 11 puncte

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și