Închide meniul

Mirel Rădoi vrea să transfere din Liga 1. Al Bataeh oferă 350.000 de euro

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 17:47

Reclamă
Mirel Rădoi vrea să transfere din Liga 1. Al Bataeh oferă 350.000 de euro

Mirel Rădoi vrea să transfere din Liga 1

Mirel Rădoi / Hepta

Mirel Rădoi vrea să transfere din Liga 1. Al Bataeh, clubul din Emiratele Arabe Unite la care antrenează fostul selecţioner al României, oferă 350.000 de euro pentru aducerea lui Ulrich Meleke de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, echipa din Emiratele Arabe Unite este foarte aproape de a se înţelege cu conducerea clubului ilfovean.

Mirel Rădoi vrea să transfere din Liga 1. Al Bataeh oferă 350.000 de euro

Ulrich Meleke mai are contract cu FC Voluntari până în 2025, dar suma oferită de formaţia din Emirate este pe placul ilfovenilor.

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul defensiv din Coasta de Fildeş a ajuns în România în anul 2021, atunci când a semnat cu FC Botoşani. După nici jumătate de an, Meleke a ajuns la CFR Cluj pentru 250.000 de euro, dar a fost împrumutat la scurt timp de clujeni la FC Voluntari.

Din vara anului 2022, Meleke s-a despărţit de CFR Cluj şi a devenit jucătorul lui FC Voluntari. În ultimul sezon, el a evoluat în 36 de partide, fiind unul dintre oamenii de bază de la Voluntari. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 800.000 de euro.

Reclamă

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă, Al Bataeh, la finalul lunii mai! Antrenorul român de 42 de ani a semnat cu formaţia din Emiratele Arabe Unite. Fostul selecţioner nu a stat prea mult timp pe „bară”, după ce a fost demis de Al Tai, trupă din Arabia Saudită.

Mirel Rădoi a fost demis de oficialii celor de la Al Tai, imediat după înfrângerea suferită în faţa trupei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.

Al Bataeh, echipa care a fost preluată de Mirel Rădoi, a încheiat sezonul pe locul 12 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu doar un punct peste locurile direct retrogradabile. Fostul selecţioner va avea la dispoziţie în lot cotat la 8,3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Reclamă 4 / 0/3

Doar patru luni a rezistat Mirel Rădoi pe banca celor de la Al Tai, timp în care a obţinut patru victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Mirel Rădoi, impresionat de discuția cu Jose Mourinho despre transferul la Inter

Mirel Rădoi a fost impresionat de discuția pe care a avut-o cu Jose Mourinho, despre transferul său la Inter. Fostul selecționer a dezvăluit că tehnicianul lusitan dorea să-l aducă la Inter, unde ar fi urma să fie coechipier cu Cristi Chivu. Rădoi susține că dialogul purtat de Mourinho a reprezentat ceva ce l-a marcat enorm.

Mirel Rădoi a dezvăluit că au fost mai multe cluburi mari interesate de serviciile sale, de-a lungul timpului, însă momentul în care a purtat negocieri cu cei de la Inter a fost punctul culminant.

„Momentul culminant a fost când trebuia să se realizeze transferul la Inter. Chiar și după negocierile purtate între cluburi și discuția mea cu Mourinho, [transferul] nu s-a făcut.

Să stai față în față cu Mourinho, să-ți explice unele lucruri pe care le vrea de la tine, să-ți spună că el vrea un anume tip de fundaș central care să-l înlocuiască pe Cordoba, iar eu eram același tip… În mintea mea, era ca și cum nu mai rămăsese nimic de făcut decât să plătească banii și visul mi se va îndeplini.

În momentul în care vorbeam de fotbal cu Mourinho, imediat intervenea o întrebare de familie, imediat intervenea iar ceva despre fotbal, apoi intervenea iar… (n.r. încerca să-ți facă un profil) Exact. După aceea, punea o întrebare despre alimentație, despre recuperare, despre cum văd eu fotbalul într-un sistem, în alt sistem, în poziție de număr 6, în pozițe de fundaș central.

A fost o discuție fabuloasă! Nu degeaba i se spune „The Special One”. Afla lucruri de la tine aproape fără să-ți dai seama. Abia după ce terminai discuția, îți dădeai seama că ai spus mai mult decât ai fi vrut”, a declarat Mirel Rădoi, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și