Închide meniul

Moment controversat în UTA – Rapid 2-2! VAR a decis faza limită: „Aoleu! E gol!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 8:30

Reclamă
Moment controversat în UTA – Rapid 2-2! VAR a decis faza limită: „Aoleu! E gol!

Moment controversat în UTA - Rapid 2-2

Mircea Rednic şi faza controversată din UTA - Rapid/ Colaj Profimedia, captură Digi Sport

În duelul dintre UTA şi Rapid, încheiat cu scorul de 2-2, a avut loc o moment controversat. La o respingere in extremis a lui Andrei Borza, reluările au arătat că mingea a trecut de linia porţii, însă golul arădenilor lui Mircea Rednic nu a fost validat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus-o în două rânduri pe UTA, însă arădenii au revenit de fiecare dată. Funsho a marcat o „dublă” pentru giuleşteni, în timp ce Rareş Pop şi Luckassen au marcat pentru trupa lui Rednic.

Moment controversat în UTA – Rapid 2-2! VAR a decis faza limită

În minutul 42, la scorul de 1-1, în urma unui corner executat de arădeni, balonul a ajuns la Rareş Pop. În careul giuleştenilor se crease un „carambol”, iar pustiul de 18 ani a şutat către poarta lui Horaţiu Moldovan.

Andrei Borza a fost pe fază, şi a respins in extremis balonul trimis de Pop. După acest moment, în camera VAR s-a analizat dacă mingea a trecut cu toată circumferinţa de linia porţii Rapidului. Arbitrii l-au înştiinţat pe Feşnic că poate relua jocul, iar scorul a rămas neschimbat pe tabelă.

Ulterior, după meci, mai mult imagini au apărut cu faza controversată petrecută în careul Rapidului, iar Marius Lăcătuş şi Florin Prunea s-au declarat convinşi de faptul că arbitrul le-a anulat un gol valabil celor de la UTA.

Reclamă

Cei doi susţin însă că în urma haosului creat în careul giuleştenilor, Horaţiu Feşnic, arbitrul meciului, nu avea cum să vadă corect faza, astfel că cei din camera VAR trebuiau să decidă.

„Aoleu! E gol! N-avea cum să vadă Feșnic faza asta”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro, urmat de Mariu Lăcătuş: „Ce înseamnă și tehnologia asta! E oare gol (n.r.- ironic)?”.

Mircea Rednic susţine că arădenii au avut un gol neacordat cu Rapid

Mircea Rednic susţine că UTA au avut un gol neacordat cu Rapid. În minutul 42 Andrei Borza a respins un balon care intra în poartă, dar ar fi făcut-o din spatele liniei.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna, aşa au zis toţi de aici. Mi s-a părut că a fost gol.

Nu mai contează, a fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care pe alocuri nouă ne-a pus probleme fiindcă mingea sărea foarte prost.

Nu ştiu dacă să spun că mă mulţumesc cu un punct, ei nu au avut ocazii, au avut situaţii de gol. Ne-au surprins în două faze, mai ales la golul 2, în minutul de prelungire.

Nu aveam voie să fim surprinşi. Au fost două faze de neatenţie, de relaxare, în care au reuşit să înscrie. Mă bucur că Kevin (n.r.: Luckassen), care abia a venit, a ţinut 75 de minute, a înscris.

M-am simţit foarte bine la Oradea. Ştiu că suporterii au făcut eforturi mari. În momentele delicate nu au cedat şi eu zic că e soluţia cea mai bună, ţinând cont de situaţie”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și