Închide meniul

Moment uluitor în Universitatea Craiova – Farul Constanţa! Doi suporteri au intrat pe teren. Unul i-a aplicat celuilalt o lovitură de picior

Publicat: 5 septembrie 2022, 23:37 / Actualizat: 6 septembrie 2022, 1:28

Moment uluitor în Universitatea Craiova – Farul Constanţa! Doi suporteri au intrat pe teren. Unul i-a aplicat celuilalt o lovitură de picior

Un fan a intrat pe teren în Universitatea Craiova - Farul Constanţa

Un fan a intrat pe teren în Universitatea Craiova - Farul Constanţa / Captură Orange Sport

  • Moment uluitor în Universitatea Craiova – Farul Constanţa
  • Un suporter a intrat pe teren şi a încasat un picior de la un steward

Un moment uluitor a avut loc în repriza secundă a meciului Universitatea Craiova – Farul Constanţa. Doi suporteri au intrat pe teren şi, în momentul în care s-au intersectat, unul i-a aplicat celuilalt o lovitură de picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a petrecut în minutul 79, când tabela arăta 4-3 pentru olteni. Fanii au pătruns pe teren, iar meciul a fost întrerupt.

Moment uluitor în Universitatea Craiova – Farul Constanţa: un suporter a intrat pe teren şi a încasat un picior de la un steward

Cei doi suporteri s-au ciocnit dur, iar forţele de ordine au intervenit imediat pentru a-i scoate de pe teren. Unul dintre ei l-a lovit cu piciorul, dar bărbatul s-a ridicat rapid şi a continuat să alerge pe teren.

Reclamă

Acela a fost momentul în care camerele au fost îndreptate către jucători. Potrivit surselor Antena Sport, fanii a intrat pe teren după ce a fost afişat un banner care ironiza aniversarea de 74 de ani a clubului.

„74 de ani din 2013?”, a fost mesajul ironic scris pe banner. Se pare că în galeria celor de la Farul s-au infiltrat 10 fani ai FC U Craiova, inclusiv Andrei Preda, liderul celor de la Peluza Sud. Până la urmă, forţele de ordine au intervenit şi i-au evacuat pe cei doi.

Reclamă

Gabi Torje, one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa

Gabi Torje (32 ani) a fost one-man show în Universitatea Craiova – Farul Constanţa. „Pariul” lui Gică Hagi i-a făcut K.O. pe olteni, în prima repriză, cu o „dublă” de senzaţie.

Cotat la 350.000 de euro, Gabi Torje a spart gheaţa la Severin. A marcat primele două goluri din acest sezon. Ambele reuşite au fost spectaculoase!

Prima reuşită a lui Gabi Torje a venit în minutul 33, la scorul de 1-1. Fostul dinamovist a scăpat singur cu David Lazar şi l-a lobat pe portarul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Al doilea gol a venit după doar 8 minute. Torje a marcat un gol superb din afara careului, la care David Lazar nu a avut nicio replică.

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. A fost un meci nebun la Severin! Mirel Rădoi şi-a îndeplinit o mare dorinţă şi l-a învins pe profesorul Gică Hagi.

Meciul a început tare încă din minutul 2, când Vlad Morar a marcat în minutul 2. Jovan Markovic a restabilit egalitatea în minutul 26, după care Gabi Torje a strălucit. A reuşit o „dublă” de senzaţie, iar echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-1. Prima repriză s-a încheiat după ce Andrei Ivan a redus din diferenţă, în minutul 44.

Oltenii au revenit cu forţe proaspete în repriza secundă şi au întors rezultatul. Jovan Markovic a reuşit şi el „dubla”, în minutul 66. Mihai Aioani a decis cele trei puncte. S-a făcut de râs şi a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă executată de Dan Nistor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”