Închide meniul

Momente de panică la Dinamo – Petrolul! Cristian Costin şi-a dislocat umărul, iar medicii au întârziat să intervină

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 22:15

Reclamă
Momente de panică la Dinamo – Petrolul! Cristian Costin şi-a dislocat umărul, iar medicii au întârziat să intervină

Momente de panică la Dinamo - Petrolul

Cristian Costin şi-a dislocat umărul în Dinamo - Petrolul/ Captură Orange Sport

Au fost momente de panică în timpul partidei dintre Dinamo şi Petrolul! Cristian Costin s-a accidentat în timpul meciului, iar medicii de pe ambulanţă au întârziat să intervină. Mijlocaşul şi-a dislocat umărul, după un fault suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi Petrolul se întâlnescu pentru prima dată, după o pauză de opt ani. Meciul se desfăşoară pe arena Arcul de Triumf, toate biletele fiind epuizate de fani înainte de startul meciului.

Momente de panică la Dinamo – Petrolul

În minutul 7 al duelului de pe arena Arcul de Triumf, Cristian Costin s-a accidentat. Mijlocaşul lui Dinamo şi-a dislocat umărul şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Însă, echipajul medical de pe ambulanţa aflată pe stadion a întârziat să intervină, iar Cristian Costin a rămas întins pe gazon timp de câteva minute.

Ulterior, mijlocaşul lui Dinamo a fost scos de pe teren pe propriile picioare, iar medicii i-au pus umărul la loc.

Reclamă

De altfel, nu a fost nevoie nici de schimbare la Dinamo, pentru că Cristian Costin a revenit în joc. Valentin Borcea aştepta pe marginea terenului, pentru a-l înlocui pe Costin, însă înlocuirea nu s-a mai produs.

Tot în startul derby-ului de pe Arcul de Triumf, fanii „lupilor galbeni” au aruncat cu torţe pe teren, iar partida a fost oprită timp de câteva momente. Stadionul a fost cuprins de un fum dens, iar crainicul arenei a făcut apel la calm.

Fanii Petrolului au aruncat cu torţe în timpul meciului cu Dinamo/ AntenaSport
Fanii Petrolului au aruncat cu torţe în timpul meciului cu Dinamo/ AntenaSport

Înainte duelului direct, Dinamo şi Petrolul aveau un moral execelent. Ambele formaţii erau neînvinse de trei runde în Liga 1, „lupii galbeni” fiind chiar pe podiumul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Forţe de ordine în număr uriaş la Dinamo – Petrolul

Au fost forţe de ordine în număr uriaş la meciul Dinamo – Petrolul, din etapa a 7-a a Ligii 1. Jandarmii au luat cu asalt zona stadionului Arcul de Triumf din moment ce partidă a fost considerată a fi cu grad ridicat de risc.

Chiar dacă stadionul are o capacitate de numai 8.200 de locuri, zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi. A fost atmosferă de mare derby. Ultraşii Petrolului au fost aduşi la arenă de un efect important de jandarmi, care erau însoţiţi de câini.

De altfel, şi în ziua meciului, cât şi cu o zi înaintea duelului, jandarmii au găsit mai multe materiale pirotehnice la arena Arcul de Triumf. Fanii au încercat să le ascundă în tavanul de la toaletele de la stadion.

„În urma verificărilor efectuate, au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate să continue cercetările.

Subliniem faptul că deținerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
Vezi toate știrile
Citește și