Închide meniul
Video

Forţe de ordine în număr uriaş la Dinamo – Petrolul! Fanii, luaţi în primire de jandarmi înaintea meciului

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 21:29

Reclamă

Forţe de ordine în număr uriaş la Dinamo - Petrolul

Jandarmii, în număr mare la stadionul Arcul de Triumf / As.ro

Au fost forţe de ordine în număr uriaş la meciul Dinamo – Petrolul, din etapa a 7-a a Ligii 1. Jandarmii au luat cu asalt zona stadionului Arcul de Triumf din moment ce partidă a fost considerată a fi cu grad ridicat de risc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii Petrolului au fost aduşi la arenă de un efect important de jandarmi, care erau însoţiţi de câini.

Forţe de ordine în număr uriaş la Dinamo – Petrolul

Chiar dacă stadionul are o capacitate de numai 8.200 de locuri, zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi. A fost atmosferă de mare derby.

Dinamo şi Petrolul erau în mare formă înainte meciului direct. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au trecut peste startul slab de campionat şi reuşiseră două victorii la rând, cu FC Botoşani şi FC Voluntari. Şi Petrolul trecea printr-un moment bun. „Lupii” aveau o serie de trei victorii înaintea partidei cu alb-roşiii. Ploieştenii le-au învins pe Farul, Rapid şi FC U Craiova 1948.

Reclamă

Jandarmeria a găsit materiale pirotehnice

Jandarmii au găsit multe materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul!

În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO București și FC PETROLUL Ploiești, în această dimineață au continuat activitățile de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază și modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

Reclamă 4 / 0/3

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate să continue cercetările.

Subliniem faptul că deținerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și