Închide meniul

Momente de panică la FC Botoşani – UTA! Unui suporter i s-a făcut rău şi Ambulanţa a intrat pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 20:22

Reclamă
Momente de panică la FC Botoşani – UTA! Unui suporter i s-a făcut rău şi Ambulanţa a intrat pe teren

Momente de panică la FC Botoşani - UTA!

Sursa foto: captură digisport.ro

Momente de panică la FC Botoşani – UTA! Unui suporter i s-a făcut rău, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Suporterul a fost dus de urgenţă la spital, iar pentru a-l transporta cât mai repede, cei de la Serviciul 112 au intrat cu Ambulanţa pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scenele au avut loc între minutele 23 şi 25 ale partidei. În minutul 24 arbitrul a oprit întâlnirea pentru ca fanului să i se acorde îngrijiri medicale şi să fie transportat la spital.

Momente de panică la FC Botoşani – UTA!

Antrenorul lui UTA, Mircea Rednic, a avut şi el, recent, probleme medicale majore. Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat. Din fericire, totul este bine pentru antrenorul român.

Mircea Rednic a povestit că a simţit ceva în timpul meciului UTA – FCSB, câştigat în cele din urmă de arădeni cu 2-1. Nu a ajuns la spital atunci, ci abia a doua zi, iar doctoriţa care l-a examinat a fost surprinsă că a putut conduce maşina până la unitatea medicală. Rednic a fost operat imediat, intervenţia chirurgicală fiind reuşită.

Imediat după primul gol al nostru (n.r.: din meciul cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumneavoastră și v-am strivit!». 

Reclamă

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare. 

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări. 

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment”, a declarat Mircea Rednic, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a revenit la antrenamente! Primele imagini cu antrenorul pe gazon, după ce a suferit un infarct

Mircea Rednic a revenit la antrenamente. Antrenorul formaţiei UTA a fost zâmbitor la şedinţa de pregătire a arădenilor.

În imaginile publicate pe contul de Facebook al echipei UTA Arad, Rednic a părut într-o formă bună. El a avut o stare de spirit foarte bună, zâmbind în mai multe momente alături de jucătorii săi.

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA înainte de meciul cu Sepsi, chiar dacă medicul nu i-a dat voie. Rednic şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu FCSB. Din păcate pentru arădeni, ei au pierdut meciul cu Sepsi cu 1-0.

„Operaţia a reuşit”

Rednic şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu FCSB şi i-a asigurat că va fi lângă ei.

„Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

Am dovedit că avem calitate, că putem bate echipa de pe primul loc. Doctorul nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ținut neapărat. Vreau să știți că sunt alături de voi. Vreau să avem în continuare continuitate. Mai vin și mâine 5-10 minute și după vă las”, a spus Mircea Rednic, potrivit paginii de Facebook a celor de la UTA.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și