Închide meniul

Momente de panică la meciul dintre Rapid şi U Cluj. Unui spectator i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicală

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 23:46

Momente de panică la meciul dintre Rapid şi U Cluj. Unui spectator i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicală

Momentul în care unui fan i s-a făcut rău, la meciul dintre Rapid şi U Cluj

Momentul în care unui fan i s-a făcut rău, la meciul dintre Rapid şi U Cluj/ Captură Antena Sport

Momente de panică la meciul dintre Rapid şi U Cluj, ce se desfăşoară în Giuleşti. Unui spectator i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicilor prezenţi la partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi U Cluj s-au întâlnit în etapa a opta din Liga 1. Trupa lui Adi Mutu se află pe locul secund, la egalitate cu Fraul, ambele având 15 puncte. Cu o victorie, giuleştenii pot urca pe primul loc al Ligii 1.

Momente de panică la meciul dintre Rapid şi U Cluj

Partida dintre Rapid şi U Cluj a fost întreruptă câteva momente, după ce un fan din galeria clujenilor a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Suporterului i s-a făcut rău în repriza secundă, însă nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Medicii i-au acordat primul ajutor pe stadion.

Pentru meciul cu U Cluj, fanii Rapidului au umplut din nou arena din Giuleşti. Suporterii vişiniilor au făcut spectacol pe tot parcursul partidei din etapa a opta a Ligii 1. La meci au fost prezenţi şi numeroşi fani din galeria celor de la U Cluj.

Reclamă

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva. Jucătorul Rapidului spune că transferul său nu a căzut şi i-a luat partea mamei sale, despre care s-a scris că a „blocat” transferul său în Israel.

Fosta adversară Universităţii Craiova din play-off-ul UEFA Conference League a făcut o ofertă oficială pentru mijlocaşul care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro. Victor Angelescu şi Dan Şucu nu au stat pe gânduri şi şi-au dat acceptul ca Sefer să plece în schimbul a 400.000 de euro.

„A fost un meci greu. Am stat în plus la antrenamente. Am reuşit cele trei puncte să le câştigăm. Sunt o echipă foarte bună, care se va bate pentru play-off. Nu ştiu ce a fost la penalty. Dacă aşa a decis, nu am ce să fac. Rapid mereu se bate pentru primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să mă gândesc la transfer. Încă nu s-a închis transferul la Beer Sheva, aşa cum s-a vehiculat prin presă. Familia mea nu a vorbit nimic cu cei de acolo. S-a scris mult despre mama mea, că ar fi blocat transferul, dar nu este adevărat. Se dă foarte mult în mama.

Adevărat este că am primit mesaje de la antrenorul lui Beer Sheva, care a spus că mă dorește acolo și care a mai precizat că cele două cluburi vor negocia direct și că nu este nevoie de intermediari. Sper să vorbească. Dacă nu, eu o să îmi fac treaba în continuare, Nu au fost discuții legate de sume care să mă privească pe mine. Problemele m-au făcut mai puternic. Mă bucur pentru reuşitele mele”, a declarat Antonio Sefer la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și