Închide meniul

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid! Sistemul VAR s-a stricat şi jocul a fost oprit minute în şir

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 noiembrie 2023, 22:26

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid! Sistemul VAR s-a stricat şi jocul a fost oprit minute în şir

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi - Rapid!

Cristi Săpunaru şi Ovidiu Haţegan, după ce s-a întrerupt partida / captura digisport.ro

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid! Sistemul VAR s-a stricat în minutul 38, aşa că centralul partidei a fost nevoit să întrerupă partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au durat mai multe minute până s-a reluat partida. Arbitrul central Ovidiu Haţegan a fost surprins râzând, la fel ca jucătorul Rapidului, Cristian Săpunaru, în timp ce partida a fost oprită.

Momente incredibile în timpul meciului Sepsi – Rapid!

Safranko a fost autorul unei ratări monumentale după ce partida s-a reluat. În minutul 40+3 vârful covăsnenilor a ratat cu poarta goală, după ce Moldovan a respins un şut al lui Marius Ştefănescu.

Cei de la Spesi au primit vizita lui Rapid după rezultatul de egalitate din etapa precedentă, cu Petrolul Ploiești. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorul de 0-0. De cealaltă parte, giuleștenii au câștigat, în etapa a 15-a, derby-ul cu FCSB, cu scorul de 2-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna iulie a acestui an. La momentul respectiv, partida care a contat pentru prima etapă a noului sezon de Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă

Cristiano Bergodi, verdict în privinţa unui transfer al lui Andrea Compagno la Rapid

„Pe Compagno nu îl cunoșteam până să vină în România. Nu-l cunoșteam pentru că a jucat în ligile inferioare. După l-am văzut la FC U Craiova, am văzut că este un jucător bun, un profil de atacant bun și s-a remarcat. A fost adus la FCSB, o echipă de tradiție, o echipă importantă.

n.r. l-a sunat pe Compagno) E o prostie, m-ați înțeles? Cu tot respectul pentru un ziarist care a vorbit, dar când cineva spune așa ar fi bine măcar să mă sune și să-mi spună. E adevărat noi, antrenorii, suntem mincinoși uneori pentru că e munca noastră, dar sunt întotdeauna deschis și sunt loial.

Nu spun minciuni. Nici măcar nu am numărul de telefon al lui Compagno. Nu l-am auzit niciodată. Nu l-am sunat după meci, e o prostie. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea sunt lucruri care te deranjează mult. Cine l-a sunat pe Comagno? Eu nici nu l-am salutat după meciul cu FCSB. Uneori, venea el din respect.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu l-am sunat deloc. Suntem bine cu Tsoumou și cu ceilalți jucători. Pe viitor vedem, trebuie să facem presupuneri? Eu îl apreciez ca jucător pe Compagno. Eu nu l-am sunat deloc!”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului Rapidului cu Sepsi.

Patronul lui Sepsi transmisese un ultimatum înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, îi transmisese un ultimatum lui Liviu Ciobotariu înainte de meciurile cu Petrolul şi Rapid. Ulterior, Dioszegi şi-a mai nuanţat discursul.

Minim 4 puncte (n.r: trebuie să obţină Liviu Ciobotariu în următoarele două meciuri). Trebuie să fim sinceri.

Putem să spunem şi aşa (n.r.: că e un ultimatum). De modul cum au înţeles jucătorii şi antrenorii acest mesaj depinde viitorul.

Este foarte posibil să ne despărţim de jucători dacă aceştia nu se gândesc la club şi la colegii lor.

Nu las pe nimeni să îşi bată joc de club şi de suporterii noştri care au străbătut 600 de kilometri şi după o prestaţie jalnică au avut puterea de a aplauda echipa.

Pentru aceşti suporteri suntem în stare să facem orice şi să sacrificăm orice jucător”, a declarat Laszlo Dioszegi, într-o intervenţie la digisport.ro după eliminarea din Cupa României.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și