Închide meniul

Momentul în care Mihai Rotaru a intervenit peste Mirel Rădoi! Dezvăluirile patronului de la Universitatea Craiova: „E o întrebare normală”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 21:14

Momentul în care Mihai Rotaru a intervenit peste Mirel Rădoi! Dezvăluirile patronului de la Universitatea Craiova: „E o întrebare normală

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Rotaru a dezvăluit în ce moment a intervenit peste Mirel Rădoi, la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a declarat că a purtat discuţii amicale cu fostul antrenor din Bănie, după ce echipa a fost egalată dramatic de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după ce oltenii au fost eliminaţi din Cupa României. Fostul selecţioner a avut un discurs dur la adresa lui Sorin Cârţu, pe care l-a acuzat că se implică prea mult la echipă, iar în acest context, s-a ridicat întrebarea dacă şi Mihai Rotoru a luat decizii peste Rădoi.

Momentul în care Mihai Rotaru a intervenit peste Mirel Rădoi. Dezvăluirile patronului de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a declarat că nu s-a imlicat în niciun fel la echipă, în mandatul lui Mirel Rădoi, însă a avut mai multe discuţii amicale cu tehnicianul, în privinţa unor schimbări efectuate de acesta pe parcursul meciurilor.

Patronul Universităţii Craiova a oferit şi un exemplu, şi a dezvăluit că „l-a certat” pe Mirel Rădoi pentru faptul că l-a schimbat Ştefan Baiaram în derby-ul cu Rapid, iar tehnicianul şi-a recunoscut greşeala.

„Nu am avut astfel de discuții. O singură dată am zis: `Avem 2-0 cu Rapidul, de ce l-ai scos pe Baiaram`. Și mi-a zis: `Da, și eu cred că nu trebuia, că s-a întors jocul. Mi-a zis și staff-ul`.

Reclamă

Dar asta este o întrebare normală. `De ce nu l-ai schimbat pe Benga în minutul 45, cu Craiova lui Mititelu?`. Repet, sunt discuții de microbist. Curiozități. Nu chestii tehnico-tactice”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru a avut un discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi. Finanţatorul Universităţii Craiova a spus că Mirel Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova pentru atmosfera pe care a creat-o.

„Niciun semnal nu am avut şi până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff să îmi spună că pleacă. Toate informaţiile le-am aflat prin intermediul presei. Am citit ceea ce a spus. Sper să nu fie scoasă din context. Nu ştiu nimic. Pe de altă parte, ştiţi că după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister că el pleacă şi are şi mulţi bani că poate să stea acasă. M-a deranjat şi nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Au fost data trecută când au fost decizii expuse în spaţiul public şi ştiţi că i-am amendat pe amândoi.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Lasă în spate animozităţi. Tot ce s-a încercat să se construiască cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră. Markovici avea botezul a doua zi la copil şi nu m-am mai dus. Îmi pare rău şi sunt extrem de trist. Noi nu puteam să discutăm de aduceri de jucători pentru că nu era mercato. Eu Mirel Rădoi am avut o discuţie acum 10 zile, după meciul cu Chindia. Uite, Mirel, am două lucruri pe care vreau de la tine. Cânbd iei decizii, hai să ne consultăm să exploatăm la maximum.

Al doilea lucru, hai să nu mai spunem în public. După aceea, nu am mai discutat. E dificil să discuţi cu cineva care spune mereu că plec. Deciziile nu m-au nemulţumit, doar declaraţiile publice. Din interviu, am înţeles că nu are o problemă cu mine. Dacă motivul este că a spus după meciul cu FC U, că i-a felicitat că au fost mai buni… Sorin Cârţu este al doilea după Ilie Balaci pentru acest club. Îl cunoaşteţi pe Mirel Rădoi. În acest moment, orice relaţie este nocivă din punct de vedere al comunicării. Mirel Rădoi acreditează ideea nu poate fi antrenată de domnia sa. Am spus doar, te rog, când avem o decizie importantă, să ne consultăm„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și