Închide meniul

Motivele pentru care Florin Niţă nu a mai ajuns la CFR Cluj. Declaraţiile lui Cristi Balaj: „Au fost negocieri, da”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 18:42

Motivele pentru care Florin Niţă nu a mai ajuns la CFR Cluj. Declaraţiile lui Cristi Balaj: „Au fost negocieri, da

Florin Niță, surpriza pregătită de Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Florin Niţă, la echipa naţională/ Profimedia

Cristi Balaj a dezvăluit motivele pentru care Florin Niţă nu a mai fost transferat de CFR Cluj. Preşedintele campioanei a declarat că preteţiile financiare ale portarului erau mult prea mari pentru Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă se va despărţi de Sparta Praga şi a fost curtat de campioana CFR Cluj. Portarul titular al naţionalei evoluează în campionatul Cehiei din 2018, când era transferat de la FCSB, în schimbul a 1.350.000 de euro.

Cristi Balaj a dezvăluit motivele pentru care Florin Niţă nu va ajunge la CFR Cluj

Transferul lui Florin Niţă la CFR Cluj ar fi reprezentat lovitura verii în fotbalul românesc. Mutarea este departe de a se concretiza, deoarece portarul are un salariu care este greu de plătit de către oficialii arădenilor.

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, a declarat Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Deşi transferul lui Florin Niţă a intrat în impas, conducerea campionilor s-a reorientat către Silviu Lung jr, portar liber de contract după despărţirea de Kayserispor.

Reclamă

„În acest moment așteptăm să vedem cum o să evolueze discuțiile cu Silviu Lung. Nu înseamnă că nu avem și alte variante. Dar așa este corect, atât timp cât noi am făcut o promisiune”, a mai spus Cristi Balaj, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Până la oficializarea unui transfer pentru postul de portar, în poarta CFR-ului pentru partida cu pyunik se va afla Cristi Bălgrădean. Partida va fi marţi, în format live text pe as.ro, de la ora 19:00.

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj

Dan Petrescu are mare încredere în Cristi Bălgrădean, fostul goalkeeper de la Dinamo și FCSB, ajuns la 34 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a rămas fără Otto Hindrich, tânărul portar care a bifat 19 apariții în sezonul precedent. Goalkeeper-ul de 19 ani a fost împrumutat la Kisvarda, în Ungaria, până în 2023.

La plecarea în Armenia, pentru meciul cu FC Pyunik, antrenorul CFR-ului a rupt tăcerea, punând că Bălgrădean va fi portarul titular în sezonul viitor.

Petrescu spune că, la ora actuală, nu așteaptă transferul unui alt goalkeeper. Tehnicianul de 54 de ani consideră că o variantă de rezervă pentru poarta CFR-ului poate fi reprezentată de tânărul Răzvan Sava, ajuns în Gruia la începutul anului.

„Noul portar e Bălgrădean, el va apăra. Am mare încredere în el şi în Sava, altceva nu pot să vă spun. Nu aştept pe nimeni în momentul de faţă. Eu sunt foarte mulţumit de Bălgrădean şi Sava, au apărat foarte bine în pregătiri şi sper ca şi mâine să facă foarte bine.”, a spus Dan Petrescu, la plecarea din România.

Totuși, Dan Petrescu nu exclude realizarea unui transfer răsunător până la finalul perioadei de mercato:

„Cireaşa de pe tort eu o aştept, non-stop, tot anul. Chiar dacă vine un băiat bun, mai vreau altul. Aşa sunt eu făcut. Cred că orice antrenor bun îşi doreşte mereu să apară altceva, un jucător bun.”, a mai spus Petrescu.

FC Pyunik – CFR Cluj, LIVE TEXT (19:00). Campioana României începe aventura în UEFA Champions League

FC Pyunik – CFR Cluj, confruntarea din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa lui Dan Petrescu înfruntă campioana Armeniei la Erevan.

Reclamă

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania).

Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor disputa pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Recomandări
  • Florin Niţă a fost curtat de CFR Cluj
  • Portarul va pleca de la Sparta Praga

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și