Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Andrei Nicolescu vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo: „Să facem o reverenţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 12:18

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Andrei Nicolescu vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo: „Să facem o reverenţă!

Andrei Nicolescu, pus la zid după campania de transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu, după un meci al lui Dinamo / Antena Sport

Andrei Nicolescu a anunţat că vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo. Oficialul „câinilor” a făcut anunţul într-o conferinţă de presă şi a venit şi cu explicaţii. Este un gest simbolic, adresat fanilor clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special al FC Dinamo a anunţat că tricoul cu numărul 12 va fi retras în cinstea fanilor dinamovişti care au ajutat echipa în ultimii ani. Ultraşii au avut un rol uriaş în salvarea clubului de la faliment.

Andrei Nicolescu vrea să retragă tricoul cu numărul 12 de la Dinamo

Gestul pe care îşi doresc să îl facă oficialii lui Dinamo este unul unic în istoria fotbalului.

Cred că este momentul ca noi toţi să facem o reverenţă în faţa suporterului dinamovist şi mă bucur că Edi (n.r. – Galan, preşedinte DDB) a acceptat să fie alături de noi. Aş vrea să facem un gest simbolic. Aş vrea să retragem numărul 12, în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice formă de afliere ar fi fost el, cu rugămintea ca Edi să primească de la Ovidiu (n.r – Burcă, antrenorul echipei) acest tricou, cu numărul 12, în cinstea fanului dinamovist”, a spus Nicolescu într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

Eduard Galan, preşedintele DDB, a afirmat că ultimii ani au fost grei, dar Dinamo este pe drumul cel bun. „Acest simbol arată că munca noastră nu a fost în zadar. Vreau să mulţumesc suporterului dinamovist, membrului DDB, cel care a făcut ca echipa să nu moară. Când cei care au spus că ar trebui să o luăm din liga a patra, noi ne-am opus. Am cumpărat acţiuni în club şi am adus peste 3,5 milioane de euro. Pentru prima oară după foarte mulţi ani, toţi acţionarii de azi lucrează în parteneriat. Asta ne dă speranţe că va urma o perioadă prolifică. Noi ne vom face în continuare datoria de acţionari, cele 12 procente pe care îi avem. Ultimii ani au fost groaznici, dar mergem spre bine. Hai Dinamo!”.

Reclamă

Eugen Voicu, acţionar FC Dinamo, a anunţat că s-a format o structură de acţionari din 4 septembrie. „Avem un nou acţionar, este vorba de o companie din grupul Renovatio, care are 21% din compania şi care şi-a asumat alături de noi acest proiect. Mai sunt acţionari cu care discutăm în momentul de faţă”, a spus el.

Dinamo a mai retras numerele 11 şi 14 până acum, cele care au fost purtate pe tricou de Cătălin Hîldan, respectiv Patrick Ekeng.

Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului!

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului. Decizia este una foarte importantă pentru clubul din Ştefan cel Mare.
Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, declara anterior că am putea asista la o ieşire din insolvenţă a clubului până la finalul anului în cazul în care planul de reorganizare va fi aprobat.

Reclamă 4 / 0/3

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023”, se arată în decizia instanţei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și