Închide meniul
NEWS ALERT

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 16:23

Reclamă
Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului!

Oțelul - Dinamo, LIVE TEXT, 21:00

Jucătorii lui Dinamo se bucură la un meci / Hepta

Veste excelentă pentru Dinamo! Judecătorul sindic a aprobat planul modificat de reorganizare a clubului. Decizia este una foarte importantă pentru clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, declara anterior că am putea asista la o ieşire din insolvenţă a clubului până la finalul anului în cazul în care planul de reorganizare va fi aprobat.

Veste excelentă pentru Dinamo!

Respinge cererea formulată de creditorul Diego Fabbrini privind sesizarea Curţii Constituţionale a României cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a următoarelor dispoziţii din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului, cu modificările aduse prin Legea nr. 90/2018 pentru aprobarea OUG nr. 38/2017, respectiv: art. 14 alin. 1 ind. 1 titlul II, capitolul IV, modificat de pct. 1 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 alin. 2 pct. b Titlul II, capitolul IV modificat de pct. 2 articol unic din OUG nr. 38/2017; art. 14 alin. 3 titlul II, capitolul IV, abrogat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 1 alin. 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018; art. 14 ind. 2 alin. 1 şi 2 titlul II, capitolul IV completat de pct. 2 art. 1 din Legea nr. 90/2018 şi art. 7 pct. 3 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, excepţia fiind inadmisibilă.

Cu recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare cu privire la cererea de sesizare a Curţii Constituţionale. În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014 confirmă Planul de reorganizare modificat al debitoarei S.C. DINAMO 1948 S.A. propus la data de 16.03.2023 de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti, astfel cum a fost precizat. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 18.09.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 04.09.2023”, se arată în decizia instanţei, potrivit prosport.ro.

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment: „Doamna judecător, ajutaţi-o pe Dinamo!”

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment. Fostul şef al LPF considera că riscul ca Dinamo să falimenteze este mare.

Reclamă

Înainte ca decizia instanţei să apară, Dumitru Dragomir a făcut apel public ca planul să fie aprobat.

Ferească Dumnezeu să nu se aprobe planul de reorganizare. Cred că o doamnă judecător îi judecă pe Dinamo. Doamnă judecător, ajutaţi-i pe Dinamo! Dacă nu, s-a terminat, fug şi ăştia care sunt. 

Este o zi importantă pentru Dinamo, că ei nu găsesc nici sutele de mii de care au nevoie pentru funcţionarea clubului”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Un fost angajat al clubului a cerut falimentul echipei Dinamo!

Un fost angajat al lui Dinamo, Radu Bîrlică, a cerut amânarea analizării planului de reorganizare modificat, pentru a judeca mai întâi cererea de faliment. Instanţa a decis astăzi să aprobe planul de reorganizare modificat.

Radu Bîrlică a fost director de marketing la Dinamo şi are de recuperat de la clubul din Liga 1 salarii în valoare de 68.685 lei (aproximativ 14.000 de euro). Bîrlică s-a înscris la masa credală, iar orice creditor care are de recuperat o sumă mai mare de 10.000 de euro poate cere falimentul clubului.

Radu Bîrlică somase, potrivit gsp.ro, în prealabil clubul Dinamo să îi achite până la data de 22 august jumătate din suma pe care o are de încasat, 34.342,50 lei. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit prevederilor planului de reorganizare în vigoare, creanțele salariale se achită în anul 2, în două tranșe egale, respectiv prima tranșă trebuie achitată în trimestrul VII până cel târziu la data de 22.08.2023 și a doua tranșă urmând a fi achitată în trimestrul VIII până cel târziu la data de 22.11.2023”, arăta Radu Bîrlică în somaţia de la tribunal.

În situația în care nu veți achita creanța salarială în termenul menționat ne vedem nevoiți să solicităm instanțelor competente cerere de intrare în procedura falimentului împotriva debitoarei Dinamo 1948 S.A”, atenţiona Radu Bîrlică.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și