Închide meniul

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 18:23

Reclamă
Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Albion Rrahmani, în timpul unui meci pentru Rapid / Profimedia

Scoţienii au dezvăluit motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers. Atacantul kosovar are şanse să continue la Rapid, şi în acest sezon, după ce a fost pe radarul mai multor echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţienii notează faptul că un „efect de domino” ar sta în calea transferului lui Albion Rrahmani, la Rangers. Giuleştenii cer opt milioane de euro în schimbul atacantului kosovar.

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Concret, adevăratul motiv pentru care nu s-a realizat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers este reprezentat de faptul că formaţia de pe Ibrox nu poate transfera noi atacanţi, notează presa scoţiană.

Doi atacanţi de la Rangers, Cyriel Dessers şi Danilo, nu îşi doresc să plece de la Rangers, în această vară. Totodată, mai există şi situaţia lui Sam Lammers, cel care a revenit pe Ibrox, după împrumutul la Utrecht, din sezonul precedent.

Astfel, scoţienii nu au posibilitatea de a transfera încă un atacant în lot, din cauza concurenţei serioase pe acest post. Conform zvonurile din această vară, Rangers ar fi făcut o ofertă pentru a-l transfera pe Albion Rrahmani, oferta fiind refuzată însă de oficialii Rapidului.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, o altă echipă care este interesată de Albion Rrahmani, este Brighton. Englezii au pus ochii însă şi pe Brajan Gruda, atacantul lui Mainz, pe care ar urma să plătească mai puţin de opt milioane de euro, sumă cerută de Rapid pentru kosovar.

Slavia Praga, o altă echipă care l-a avut pe radar pe Albion Rrahmani, în această vară, nu se apropia de suma cerută de Rapid în schimbul său. Cehii ofereau „doar” 2,5 milioane de euro pentru a obţine semnătura internaţionalului kosovar.

Albion Rrahmani a debutat deja în noul sezon la Rapid, fiind titular în duelul din prima etapă, cu UTA. Atacantul a fost transferat de giuleşteni la începutul stagiunii precedente, de la Ballkani, Dan Şucu plătind în schimbul lui suma de 600.000 de euro.

Reclamă

„Voi vorbi cu domnul Şucu!” Albion Rrahmani, anunţ despre viitorul lui la Rapid

Albion Rrahmani a făcut un anunţ despre viitorul lui la Rapid. Atacantul kosovar a transmis că va avea o discuţie cu Dan Şucu, în cazul în care va veni o ofertă tentantă pe numele său.

Albion Rrahmani a oferit declaraţii, înaintea primului meci din noul sezon. Atacantul kosovar a transmis că îşi doreşte să prindă un transfer într-unul dintre campionatele de top ale Europei.

„Jucătorii noi sunt foarte buni și avem o echipă puternică acum. Domnul Lennon e un antrenor foarte bun, cu o filosofie de joc foarte bună, care ne va ajuta să fim din ce în ce mai buni.

Sper să ajung în primele cinci ligi ale Europei. Dacă o echipă oferă ceva interesant pentru club, voi vorbi cu domnul Șucu, iar dacă oferta este și în interesul clubului, voi face o alegere. Deocamdată sunt jucătorul Rapidului și voi da 100% pentru echipă.

Nu există tensiuni între kosovari și jucătorii sârbi. Nu ne interesează politica, e vorba de fotbal, suntem colegi, ne respectăm și totul e în regulă”, a declarat Albion Rrahmani, la conferinţa de presă.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:03

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

20:58

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

20:52

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

20:45

Video„Ar fi ceva senzaţional!” Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

20:38

VideoKlaus Iohannis, mesaj pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sportul reuşeşte să aducă oamenii împreună”

19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și