Închide meniul

„Voi vorbi cu domnul Şucu!” Albion Rrahmani, anunţ despre viitorul lui la Rapid! Ce a spus despre ofertele primite

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 15:36

Reclamă
„Voi vorbi cu domnul Şucu! Albion Rrahmani, anunţ despre viitorul lui la Rapid! Ce a spus despre ofertele primite

Albion Rrahmani, anunţ despre viitorul lui la Rapid

Albion Rrahmani / Profimedia

Albion Rrahmani a făcut un anunţ despre viitorul lui la Rapid. Atacantul kosovar a transmis că va avea o discuţie cu Dan Şucu, în cazul în care va veni o ofertă tentantă pe numele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost la mare căutare în această vară, însă ofertele primite pe numele său nu au fost pe placul oficialilor giuleşteni.

Albion Rrahmani, anunţ despre viitorul lui la Rapid

Albion Rrahmani a oferit declaraţii, înaintea primului meci din noul sezon. Atacantul kosovar a transmis că îşi doreşte să prindă un transfer într-unul dintre campionatele de top ale Europei.

Până atunci însă, Rrahmani i-a asigurat pe fani că va da totul pentru Rapid, în sezonul care va debuta la finalul acestei săptămâni. În prima etapă, giuleştenii se vor deplasa pe terenul celor de la UTA.

„Suntem pregătiți de acest meci. Vrem să începem cu o victorie. Sunt aici, focusat 100% și voi lupta pentru această echipă până la final. Voi lupta pentru fani, pentru ca ei să ne susțină necondiționat.

Reclamă
Reclamă 4

Toate meciurile au presiune, dar suntem profesioniști. Rămânem calmi și facem tot ce putem să scoatem maximum din fiecare joc.

Jucătorii noi sunt foarte buni și avem o echipă puternică acum. Domnul Lennon e un antrenor foarte bun, cu o filosofie de joc foarte bună, care ne va ajuta să fim din ce în ce mai buni.

Sper să ajung în primele cinci ligi ale Europei. Dacă o echipă oferă ceva interesant pentru club, voi vorbi cu domnul Șucu, iar dacă oferta este și în interesul clubului, voi face o alegere. Deocamdată sunt jucătorul Rapidului și voi da 100% pentru echipă.

Reclamă

Nu există tensiuni între kosovari și jucătorii sârbi. Nu ne interesează politica, e vorba de fotbal, suntem colegi, ne respectăm și totul e în regulă”, a declarat Albion Rrahmani, la conferinţa de presă.

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon

Neil Lennon o schimbă din temelii pe Rapid, în noul sezon. Antrenorul giuleştenilor a transmis că sistemul va fi unul nou la formaţia giuleşteană, din stagiunea următoarea, urmând să evolueze cu trei fundaşi centrali.

„E greu să anticipezi, dar vor fi în jur de cinci-şanse echipe care vor fi în lupta pentru titlul. Şi vreau ca Rapid să fie printre ele. Cu siguranţă campioana FCSB este o contracandidată, la fel Craiova, Farul şi CFR Cluj. Noi avem un lot tânăr, trebuie să fim consecvenţi pe tot parcursul campionatului. Avem mulţi jucători tineri de care sunt foarte mândru şi în care am foarte multă încredere”, a spus tehnicianul nord-irlandez.

Referitor la partida cu UTA, din prima etapă a ediţiei 2024-2025 a Superligii, Lennon a afirmat că se aşteaptă să fie dificilă, mai ales că în lotul adversarei s-au produs multe schimbări în această pauză competiţională.

„Planul este să jucăm cu trei fundaşi, aşa am abordat toate meciurile de pregătire. Având în vedere jucătorii din lot, vom evolua în 3-5-2. Pare că şi jucătorii reacţionează foarte bine la acest sistem şi atunci nu trebuie să complicăm lucrurile.

Cristi Săpunaru este un sportiv excepţional, să te afli la 40 de ani într-o stare fizică atât de bună şi să fii în continuare motivat este extraordinar. Este un jucător important al nostru şi îl vom folosi ori de câte ori echipa va avea nevoie de el”, a adăugat antrenorul.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

17:10

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

16:59

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 iulie

16:51

OFICIAL | Dinamo şi-a prezentat noul transfer: „A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și