Închide meniul

Motivul pentru care Andrei Vlad i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu în echipa de start a lui FCSB. Ce s-a întâmplat

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 19:24

Reclamă
Motivul pentru care Andrei Vlad i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu în echipa de start a lui FCSB. Ce s-a întâmplat

Motivul pentru care Andrei Vlad i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu în echipa de start a lui FCSB

Andrei Vlad, titular la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a aflat de ce Andrei Vlat a fost titularizat, în locul lui Ştefan Târnovanu, în echipa de start a lui FCSB în deplasarea cu Chindia Târgovişte, din etapa a 20-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul în vârstă de 23 de ani va apăra, în premieră, în această ediţie de campionat. Andrei Vlad a fost trimis în primul 11 de Leo Strizu. Şansă importantă pentru goalkeeperul care intrase în dizgraţia lui Gigi Becali.

Motivul pentru care Andrei Vlad i-a luat locul lui Ştefan Târnovanu în Chindia – FCSB

Potrivit gsp.ro, Târnovanu a suferit o accidentare şi nu a putut fi recuperat până la meciul cu echipa antrenată de Toni Petrea. Portarul care a impresionat la FCSB a suferit o entorsă la gleză. Antrenorul roş-albaştrilor l-a titularizat pe Andrei Vlad, iar rezervă a fost Răzvan Ducan.

Andrei Vlad nu a mai fost titular, la FCSB, din luna martie. Roş-albaştrii au fost învinşi atunci de FC Argeş, scor 0-1. Vicecampioana României a suferit şi o altă pierdere. S-a „rupt” şi Florinel Coman. „Mbappe de România” acuză probleme la coapsă şi s-a decis să nu se rişte cu el. Atacantul nu a fost inclus în lot.

În schimb, Malcom Edjouma şi Andrea Compagno au revenit în primul 11 şi o pot ajuta pe FCSB să urce pe podiumul Ligii 1. Cu o victorie, echipa pregătită de Leo Strizu o depăşeşte pe Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

Problemele sunt unele uriaşe pentru FCSB, în condiţiile în care peste numai patru zile are derby cu CFR Cluj. Sunt şanse minime ca Târnovanu să fie recuperat într-un timp atât de scurt.

Ce a spus Leo Strizu despre Toni Petrea

Leo Strizu e gata pentru duelul cu Toni Petrea. La conferinţa de presă premergătoare meciului, antrenorul lui FCSB l-a lăudat pe rivalul său.

Întâlnim o echipă puternică, condusă de Toni, pe care îl cunosc și am asistat la antrenamentele lui. Este un antrenor bun, se ghidează după niște principii bune și solide. Tot ce a arătat Chindia de când a venit el, avem de înțeles că a încercat și a putut să facă un lucru foarte bun. Mă refer mai ales la partea defensivă.

Reclamă

Antrenorul Toni le-a dat încredere și putere în faza ofensivă. Cuvântul spus este răbdare. Echipa noastră este pe un drum foarte bun, rezultatele ne confirmă acest lucru. Am mare încredere că vom obține cele trei puncte.

Toni Petrea este un antrenor bun, de-al nostru. Este la un alt club, își face meseria foarte bine, dar nu cred că este o situație delicată sau specială. (Reporter: Poate are ceva de demonstrat până la urmă) A demonstrat și aici, a avut rezultate. A demonstrat și la Târgoviște. Poate să fie un orgoliu. Nu știu de ce a plecat, nu pot să intru în acest subiect. Orice antrenor își dorește să demonstreze la fiecare club. Orice antrenor care întâlnește FCSB are o ambiție, vrea să bată. Acum rămâne de văzut dacă și poate”, a declarat Leo Strizu la conferința de presă„, a declarat Leo Strizu.

FCSB are patru victorii la rând în campionat și atacă o clasare pe podium. Chindia tocmai a suferit prima înfrângere în Liga 1 după aproape trei luni. A cedat duelul cu CFR Cluj și s-a oprit la 8 meciuri fără eșec.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și