Închide meniul

Motivul pentru care Cristi Ganea a ales să se transfere la FCSB! Anunţul presei din Grecia

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 18:16

Reclamă
Motivul pentru care Cristi Ganea a ales să se transfere la FCSB! Anunţul presei din Grecia

Motivul pentru care Cristi Ganea a ales să se transfere la FCSB

Cristi Ganea, în timpul unui meci în Grecia/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Cristi Ganea a ales să se transfere la FCSB, în această perioadă. Presa din Grecia a analizat decizia fundaşului stânga de 31 de ani, şi a notat faptul că acesta îşi doreşte să revină la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB, imediat după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

Motivul pentru care Cristi Ganea a ales să se transfere la FCSB

Cristi Ganea a traversat o perioadă dificilă la Panathinaikos, în ultimul sezon. Acesta nu a mai bifat un meci oficial de pe 13 noiembrie, ulterior îmbolnăvindu-se grav de Covid.

Presa din Grecia a notat faptul că Ganea nu mai face parte din planurile antrenorului de la Panathinaikos, astfel că va fi lăsat să plece la FCSB, din postura de jucător liber de contract.

Ganea a ales să revină în Liga 1 după o pauză de trei ani, deoarece vrea să fie din nou în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. Fundaşul stânga a bifat opt meciuri la echipa naţională, în perioada 2017 – 2020, fiind debutat sub tricolor de Cristoph Daum.

Reclamă

„Ganea a avut probleme cu COVID-ul în ultimul sezon, iar în acest an nu a mai făcut parte din planurile lui Panathinaikos. Astfel, contractul său a fost reziliat, iar Ganea va continua în țara natală pentru că își dorește să lupte pentru revenirea la echipa națională a României”, au notat grecii de la trifilara.gr.

La FCSB, Cristi Ganea ar urma să-i facă concurenţă pentru postul de fundaş stânga lui Risto Radunovic. Muntenegreanul a fost titular incontestabil în flancul stâng al defensivei roş-albastre, în ultimele sezoane.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB la miezul nopţii, imediat după victoria cu 3-0 din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Ganea va semna din postură de jucător liber de contract. Ganea are un titlu de campion cu Viitorul, în 2017.

Vine luni, m-a sunat impresarul că a rămas liber de contract. Mie mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut nişte probleme medicale din cauza Covid-ului. Mi-a plăcut mereu de el. Vine liber de contract„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și