Închide meniul

Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori” pe Gigi Becali. A ratat salarii uriaşe la FCSB

Dan Roșu Publicat: 7 ianuarie 2024, 11:00

Reclamă
Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori pe Gigi Becali. A ratat salarii uriaşe la FCSB

Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul

Dan Nistor, în timpul unui meci - Hepta

Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori” pe Gigi Becali a fost dezvăluit chiar de mijlocaşul U Cluj. Acesta susţine că patronul de la FCSB l-a dorit în mai multe rânduri, dar şi că trecutul său dinamovist l-a făcut să nu ia în calcul salariile importante pe care le-ar fi putut avea la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 34 de ani, mijlocaşul a jucat în sezonul 2016-2017 pentru Dinamo, fiind şi căpitanul echipei. De atunci, Becali l-a dorit cu mai multe ocazii, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori” pe Gigi Becali

”A fost cam de 5-6 ori această posibilitate. De câteva ori am fost foarte aproape, dar nu știu ce s-a întâmplat. Probabil au fost și alte persoane care nu m-au vrut acolo. Din punctul meu de vedere, era foarte greu să ajung acolo dat fiind trecutul meu dinamovist.

Uite, prima dată când a trebuit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), pentru că pentru mine e Steaua, era vorba și de foarte mulți bani și am decis cu membrii familiei mele să nu fac această greșeală. Primordial, banii nu sunt totul în viață! Important e să fii fericit și să te simți în largul tău.

Din păcate, acolo (n.r. la FCSB) nu antrenorii fac echipa. ‘Nea Gigi e singurul antrenor. Sunt banii și echipa dânsului și face ce-și dorește. Până la urmă e important cum te simți tu și să te simți apreciat.”, a spus Dan Nistor, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Dan Nistor şi-a prelungit recent contractul cu U Cluj şi are parte de un sezon excelent: el a marcat 10 goluri şi a dat şi opt pase decisive, în cele 23 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Dan Nistor, declaraţii incredibile după FCSB – Pandurii 6-0

În 2014, după ce echipa sa, Pandurii, era umilită de FCSB, 0-6, Dan Nistor făcea nişte declaraţii greu de înţeles.

„Mă simt extraordinar, sînt cel mai fericit. Ce vină are antrenorul că noi nu dăm gol? Ne-au bătut 6-0, nu avem ce să mai spunem. Au marcat mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. Ăsta e scorul de pe tabelă. În afară cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”, spunea Nistor, la finalul partidei în care Claudiu Keşeru marca toate cele şase goluri ale gazdelor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și