Închide meniul

Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow și a semnat cu FCSB! Dezvăluirile lui Giovanni Becali: „A fost orgolios!”

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 22:34

Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow și a semnat cu FCSB! Dezvăluirile lui Giovanni Becali: A fost orgolios!”

Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow. Dezvăluirile lui Giovanni Becali

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru Rakow/ Twitter

  • Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow
  • Dezvăluirile lui Giovanni Becali

Giovanni Becali a dezvăluit motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow și a semnat cu FCSB. Impresarul a declarat că internaționalul român a avut probleme cu antrenorul trupei poloneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu este noul jucător de la FCSB. Fostul căpitan al lui Dinamo a acceptat să revină sub formă de împrumut în Liga 1, iar roș-albaștrii vor avea opțiunea de a-l cumpăra definitiv la finalul sezonului.

Motivul pentru care Deian Sorescu nu s-a adaptat la Rakow și a semnat cu FCSB. Dezvăluirile lui Giovanni Becali

Giovanii Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Impresarul susține că jucătorul nu va avea probleme de a se adapta la noua formație, și va fi primit cu brațele deschise și de suporteri.

Reclamă

Totodată, Giovanni Becali susține că Sorescu nu s-a adaptat la Rakow, liderul din Polonia, din cauza unor probleme pe care le-a avut cu antrenorul. Concret, fotbalistul a fost nemulțumiți de faptul că evolua pe poziția de fundaș.

„Informaţia o ştiţi cu toţii. Nimic nou. 100%, jucătorul a semnat, no problem. Îi dorim să aiba succes. E împrumutat, cu opţiune de 3 ani, pe care FCSB o va face la finalul lunii mai. La sfârşitul sezonului când tragem linie dacp FCSB este multumită, vom vedea. Cred că cea mai importantă chestie e că a avut opţiunea asta. FCSB a făcut o achiziţie bună.

Reclamă

A avut problemă cu antrenorul, a început să îl bage fundaş, asta e…. E bine că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Fundaş dreapta şi stângă şi mijlocaş poate juca la FCSB. A avut o discuţie cu antrenorul, antrenorul a fost orgolios… Asta este! Probleme cu suporterii? Nu, nu, nu! Nu o să fie probleme”, a declarat Giovanni Becali, pentru orangesport.ro.

„E un pas înapoi pentru el!” Deian Sorescu, luat la țintă după transferul la FCSB

Helmut Duckadam este de părere că Deian Sorescu va aduce un plus FCSB-ului. Fostul portar a declarat că jucătorul va evolua pe postul de fundaș dreapta, deoarece la mijloc roș-albaștrii au destule variante.

„E un câștig pentru FCSB venirea lui Sorescu. Nu cred că este un pas înapoi, deși ne dorim ca jucătorii care pleacă în străinătate să rămână acolo sau să ajungă și mai sus la alte echipe. Cred că va juca fundaș dreapta. La mijloc, FCSB e acoperită, deci cred că ar aduce un plus ca fundaș dreapta”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, și Ion Crăciunescu a comentat decizia lui Deian Sorescu de a semna cu FCSB. Fostul arbitru susține că este un pas înapoi în cariera jucătorului, deoarece Rakow este pe primul loc în Polonia. Dar, cu toate acestea, revenirea internaționalului român în Liga 1 este benefică pentru echipa națională.

„Mie mi se pare că e un pas înapoi pentru el. E o achiziție foarte bună pentru FCSB, dar, pentru el, când ai venit de la liderul Poloniei… Polonezii au rezultate mai bune decât noi. Mai e și o problemă de vestiar, cum te integrezi.

Sunt multe lucruri peste care trebuie să treci ca să reușești acolo. Limba engleză este o obligație. Nu poți să mergi așa într-un colectiv. Dacă nu vorbești limba lor, măcar să vorbești o limbă de circulație mondială.

Pentru FCSB este un câștig, pentru că este un jucător bun. E un câștig și la echipa națională. Sunt convins că se gândește și la națională”, a completat Ion Crăciunescu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”