Închide meniul

Motivul pentru care FCSB a fost refuzată Ghencea! Anunţul lui Mihai Stoica: „E final, nu se poate!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 20:50

Motivul pentru care FCSB a fost refuzată Ghencea! Anunţul lui Mihai Stoica: „E final, nu se poate!

Motivul pentru care FCSB nu va evolua în Ghencea. Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unei partide pentru FCSB / Profimedia

FCSB a fost din nou refuzată în Ghencea, pe arena celor de la CSA Steaua, după cum anunţă Mihai Stoica. Managerul roş-albaştrilor susţine că „militarii” au oferit drept motiv faptul că se vor efectua lucrări de mentenanţă la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înaintat o cerere chiar la comandantul Bichir pentru a putea evolua în Ghencea, după cum tot Mihai Stoica a anunţat în săptămânile precedente. Clubul Armatei a oferit un răspuns, iar visul roş-albaştrilor de a-şi disputa derby-ul cu CFR Cluj pe arena „militarilor” nu se va putea realiza.

Motivul pentru care FCSB nu poate juca în Ghencea! Mihai Stoica a dezvăluit răspunsul primit de la CSA Steaua

Mihai Stoica a declarat că cei de la CSA Steaua le-au respins cererea celor de la FCSB de a evolua pe acest final de an în Ghencea. MM a declarat că oficialii „militarilor” au invocat faptul că se vor efectua lucrări la stadion, chiar în perioada în care roş-albaştrii se duelează cu CFR Cluj (15 decembrie) şi Botoşani (19 decembrie).

În acest context, managerul vicecampioanei a declarat că derby-ul „de foc” cu trupa lui Dan Petrescu se va desfăşura pe Arena Naţională, la doar o zi după ce rivalii de la Rapid se vor duela cu Petrolul, pe acelaşi stadion.

„Deocamdată am primit un răspuns de la CSA, au răspuns în timp util de această dată. Răspunsul e că nu știe din ce motiv, dar nu ni se permite accesul. S-au expus două, primul e lipsa cadrului legislativ.

Reclamă

Oricum, apoi ni se spune că de pe 15 decembrie, exact când jucăm noi cu CFR Cluj, inclusiv pe 19, când e meciul cu Botoșani, sunt programate lucrări de mentenanță la stadion. E răspunsul final, nu se poate!

Asta e. Vom juca meciul cu CFR Cluj pe Arena Națională, va fi la o zi după Rapid – Petrolul”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

CSA Steaua nu va mai evolua pe stadionul din Ghencea în acest an, deoarece în liga secundă s-a luat pauză. Astfel, trupa lui Daniel Opriţa va avea următorul meci la sfârşitul lunii februarie.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, FCSB mai are de disputat trei partide, dintre care două pe teren propriu. Până la aceste două partide, cu CFR Cluj şi Botoşani, roş-albaştrii se vor duela cu Chindia, duminică, de la ora 20:30.

Mihai Stoica, reacţie dură după ce FCSB a fost amendată de UEFA

Mihai Stoica a avut o reacţie dură, după ce FCSB a fost amendată de UEFA pentru rasism. Managerul roş-albaştrilor nu este de acord cu decizia din partea forului continental, şi susţine că oficialii clubului vor începe o anchetă.

FCSB a fost amendată cu 25.000 de euro, după incidentele de la partida cu West Ham, din Conference League. La acest lucru, se mai adaugă şi faptul că roş-albaştri sunt obligaţi să dispute un meci cu porţile închise, în următorul sezon european.

Managerul de la FCSB susţine că oficialii echipei bucureştene vor începe o anchetă, pentru că decizia din partea UEFA i se pare nedreaptă.

„Există un reprezentat care vine incognito la meciuri, nu ştim cine este. Se zvoneşte că este un antistelist convins, rapidist chiar, dar e un zvon. De câte ori vine face raport. Şi chestia aia care face parte din folclorul galeriei îl traduce frumos… să para extrem de rasist… şi după UEFA ne amendează! Ne-au închis peluza. Sigur că nu mai trebuie cântată partea aia când se joacă în cupele europene, cum nu trebuie cântate altele.

De exemplu… când copilul tău a fost bolnav şi 6000-8000 de oameni îl înjură, cu nume şi prenume, şi îi doresc nenorociri e mult mai grav! Chestia aia e o glumă! Dacă ei îşi cântă singuri e clar că e o poreclă, eu cred că şi-au asumat-o. Noi suntem oi, care e problema? Vine omul scrie… şi nimeni nu îl trage la răspundere. Vom începe şi noi o anchetă. Reprezentatul respectiv îşi cumpără bilet, vine la meci şi transmite după ce vrea el. După… UEFA ia decizii de genul acesta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și