Închide meniul
EXCLUSIV

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid: „Nu poate să trădeze pentru nişte bani! E ca mine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 23:36

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid: „Nu poate să trădeze pentru nişte bani! E ca mine!

Florinel Coman ştie care este secretul succesului lui Gică Hagi la Farul

Florinel Coman, în timpul unui meci | Hepta

  • Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid
  • Bănel Nicoliţă exclude varianta ca Florinel Coman să ajungă la marea rivală

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid. Bănel Nicoliţă exclude varianta ca Florinel Coman să ajungă la Rapid. Gigi Becali a anunţat că îl lasă să plece oriunde pe suma de 3 milioane de euro. Florinel Coman a devenit rezervă de lux la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost lăudat de Gigi Becali după ce a marcat golul victoriei cu Botoşani, Florinel Coman vrea să plece la o echipă unde să fie titular de drept. Coman a obţinut de la Becali hârtia „eliberării”: de 3 milioane de euro.

Una dintre variantele vehiculate în ultima perioadă, ca posibilă destinaţie pentru Coman, a fost Rapid. Deşi, iniţial, Adrian Mutu a spus că s-a vorbit despre posibilul transfer al lui Coman în Giuleşti, cei din conducerea Rapidului au dat înapoi după ce au auzit că trebuie să îi plătească 3 milioane de euro lui Gigi Becali.

Reclamă

Motivul pentru care Florinel Coman nu va ajunge niciodată la Rapid

Bănel Nicoliţă, unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria celor de la FCSB, nu crede că Florinel Coman ar fi acceptat să meargă la marea rivală din Giuleşti. Mai mult, Bănel îi transmite lui Gigi Becali să aibă răbdare cu „Mbappe de România”.

Mie îmi place foarte mult de Coman. Sper să ajungă la forma pe care eu i-o ştiu. Acum trece printr-o perioada mai grea, sper să ajungă cât mai sus, pentru că altfel se pierde. Eu îl ştiu de la Viitorul, el a debutat cu mine când jucam la Constanţa. Sunt sigur că si el ca şi mine. E stelist şi va fi stelist până la moarte. Nu poate să trădeze pentru nişte bani„, a spus B[nel Nicoliţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali, după ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a 21-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a primit o hârtie de la patronul lui FCSB că poate pleca pentru 3 milioane de euro. Florinel Coman îşi grăbeşte plecarea şi a avut un mesaj cu trimitere directă către conducere.

Întrebat despre finala Cupei Mondiale, câştigată de Argentina, Florinel s-a amuzat. E sigur că dacă Kylian Mbappe juca la FCSB era schimbat încă din prima repriză şi nu mai apuca să înscrie un hat-trick pentru Franţa.

Nu am ţinut cu nimeni în finală. Sincer. Eu am ţinut de la început cu Portugalia, pentru Cristiano. Dar aseară m-am uitat ca un iubitor de fotbal. A fost o finală foarte spectaculoasă. Dacă era Mbappe la noi (n.r. FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa. Îi dedic golul tatălui meu, care a împlinit astăzi 50 de ani şi îl iubesc foarte mult„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman. Inițial, Gigi Becali a anunțat că nu va renunța la jucătorul adus de la Viitorul Constanța în urmă cu 5 ani.

Între timp, finanțatorul FCSB-ului și-a schimbat strategia și a dezvăluit că i-a dat “undă verde” pentru transfer lui Florinel Coman, după ce atacantul l-a sunat. Gigi Becali cere 3 milioane de euro în schimbul lui “Mbappe de România”, exact suma la care este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

I-am spus lui Florinel Coman, că m-a sunat. I-am zis că sunt 30 de jucători. Doar 11 joacă. I-aş da drumul şi la Rapid. I-am dat o hârtie de 3 milioane, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit”, a spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi