Închide meniul

Motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată! De cât timp va fi nevoie pentru ca acesta să îşi revină

Bogdan Stănescu Publicat: 11 septembrie 2024, 16:37

Reclamă
Motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată! De cât timp va fi nevoie pentru ca acesta să îşi revină

Motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată!

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB, în Ghencea / Hepta

Stelian Dia, patronul firmei „Sport Fields”, care se ocupă de mentenanţa stadionului Stelei, a dezvăluit motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Ghencea, la fel ca şi pe stadionul Arcul de Triumf, este gazon hibrid. Stelian Dia a precizat cum se întreţine acest tip de suprafaţă.

Motivul pentru care gazonul de pe Ghencea nu se va schimba niciodată!

Este o suprafață mai specială. Numai în Ghencea și pe «Arcul de Triumf» am montat tipul ăsta de gazon hibrid. Iar el nu se schimbă, dar, din când în când, se însămânțează cu iarbă naturală. În rest, pe alte stadioane, precum Arena Națională, Craiova, Arad, Sibiu, s-a preferat varianta de carpetă hibridă, unde sinteticul este cam la nivel de 25-30% din suprafață”, a declarat Stelian Dia pentru gsp.ro.

Gazonul are nevoie de două luni pentru a fi refăcut complet. FCSB va juca şi meciul cu Petrolul tot pe stadionul Ghencea. După derby-ul cu CFR Cluj, din deplasare, FCSB o întâlneşte pe Petrolul sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, în Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Şi derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se va disputa duminica aceasta, va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida se va disputa de la ora 21:00, pe Cluj Arena.

Reclamă
Reclamă

Înaintea derby-ului, CFR Cluj este în faţa FCSB-ului în campionat. Ardelenii se află pe locul 4 în Liga 1, cu 13 puncte după 7 etape disputate. De partea cealaltă, FCSB e pe locul 10 în Liga 1, cu 8 puncte obţinute în 7 partide jucate. Noul transfer al FCSB-ului, Daniel Bîrligea, adus chiar de la ardeleni, nu va juca împotriva lui CFR.

În contractul de transfer al lui Bîrligea de la CFR la FCSB, ardelenii au inclus o clauză potrivit căreia Becali ar trebui să plătească 300.000 de euro pentru fiecare meci pe care atacantul îl joacă împotriva fostei sale echipe.

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională. Arena Naţională nu va fi disponibilă nici în perioada 20-22 septembrie din cauza unui festival gastronomic. Acesta e organizat în acea perioadă pe străzile din jurul stadionului.

Reclamă

Din motive de siguranţă, Jandarmeria Română a interzis disputarea partidei. Meciul FCSB – Petrolul este considerat meci cu grad ridicat de risc.

O altă variantă pentru FCSB ar fi fost stadionul Arcul de Triumf. Pentru acest lucru, partida cu Petrolul ar fi trebuit reprogramată pe 20 septembrie. Pe 21 septembrie este programat un meci de rugby. Cu toate acestea, deţinătorii de drepturi TV nu au fost de acord cu modificarea, a precizat Stoica. Singura variantă pentru FCSB a rămas astfel stadionul Steaua.

Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r: pe stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină”, a spus Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Ce loc ocupă venirea lui Daniel Bîrligea la FCSB

17:57

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

17:55

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

17:42

Propunerea FIA pentru Honda şi Alpine, după ce acestea au comis încălcări ale normelor privind plafonul costurilor în Formula 1!

17:29

FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi”

17:04

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și