Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a dat replica lui Dan Șucu. Unde se află patronul de la FCSB: „Va sta acolo!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 23:18

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a dat replica lui Dan Șucu. Unde se află patronul de la FCSB: Va sta acolo!”

Dumitru Dragomir anunţă "jihadul" pregătit de Gigi Becali pentru Dan Şucu

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a dat replica lui Dan Șucu. Mihai Stoica a dezvăluit de ce patronul de la FCSB nu a venit cu un răspuns, după acuzațiile acționarului majoritar de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a menționat faptul că FCSB încalcă regulamentul prin faptul că transferă jucători în timpul campionatului, iar aceștia nu joacă în meciurile directe, împotriva roș-albaștrilor.

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a dat replica lui Dan Șucu

Era de așteptat ca Gigi Becali să reacționeze dur, în stilul caracteristic, după declarațiile lui Dan Șucu. Totuși, patronul nu a intervenit, iar acum Mihai Stoica a explicat motivul.

Potrivit oficialului de la FCSB, Gigi Becali se află acum la o mânăstire, acolo unde va rămâne până la finalul săptămânii. „MM” a dezvăluit că patronul are semnal, așa că poate comunica cu lumea din exterior, însă a spus că nu a vorbit, până în momentul de față, cu latfiundiarul.

„Gigi e plecat la o mânăstire şi săptămâna asta va sta acolo. Are semnal, dar n-am vorbit (n.r. – despre atacul lui Şucu)”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a spus că nu va mai face nicio declarație până când echipa sa nu va ieși campioană, având în vedere că ține Postul Paștelui, însă acesta și-a încălcat promisiunea, după meciul câștigat de FCSB, cu Spesi.

Mihai Stoica a auzit declarațiile lui Dan Șucu și nu s-a ferit de cuvinte

Mihai Stoica a auzit declarațiile lui Dan Șucu și nu s-a ferit de cuvinte. Oficialul de la FCSB s-a arătat deranjat de afirmațiile făcute de acționarul majoritar de la Rapid.

Omul cu bani din Giulești i-a acuzat pe rivalii de la FCSB că se înțeleg cu alte echipe din Liga 1 și pentru alte lucruri, nu doar pentru achiziționarea de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul de la FCSB a dezvăluit faptul că nu înțelege cum Dan Șucu a putut face declarațiile referitoare la afacerile făcute de FCSB. Totodată, acesta a făcut lumină și în cazul lui Baba Alhassan, jucător adus de Gigi Becali la echipă în pauza de iarnă.

„Aveam o părere bună. Nu înţeleg cum a putut să spună asemenea chestii, să te autoincriminezi. În primul, că am discutat cu Baba Alhassan. Fix înaintea meciului, Rapid l-a transferat pe Borza, îţi spun exact când s-a întâmplat.

Tot înainte de meci! N-are nicio legătură meciul, pur şi simplu a vrut să-l ia pe Baba Alhassan pentru că a auzit că îl vrea Rapidul. ‘Merită să-l luăm pe ăsta ? Da, e un jucător cum vrei tu’”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și