Închide meniul

Motivul pentru care jucătorul dorit de FCSB nu va fi folosit de Sepsi la meciul direct. Anunțul de la conferința de presă

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 17:24

Reclamă
Motivul pentru care jucătorul dorit de FCSB nu va fi folosit de Sepsi la meciul direct. Anunțul de la conferința de presă

Ce s-a întâmplat cu Marius Ștefănescu

Jucatorii de la Sepsi / Profimedia

Motivul pentru care jucătorul dorit de FCSB nu va fi folosit de Sepsi la meciul direct. Antrenorul echipei din Covasna, Bernd Storck, a vorbit despre situația lui Marius Ștefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Sepsi va avea loc duminică și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul echipei patronate de Laszlo Dioszegi a vorbit despre problemele de lot, înaintea meciului de pe Arena Națională.

Motivul pentru care jucătorul dorit de FCSB nu va fi folosit de Sepsi la meciul direct

La conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, antrenorul celor de la Spesi a dezvăluit că nu se va baza pe Marius Ștefănescu, la meciul de pe Arena Națională. Bernd Storck a spus că jucătorul echipei sale are gripă și că nu va putea fi utilizat.

De asemenea, printre absențele celor de la Sepsi se numără și Debeljuh, dar și Varga.

”Poate lucrurile vor fi mai interesante cu FCSB, liderul din campionat. În acest joc nu avem nimic de pierdut. Cred că cei de la FCSB fac o treabă foarte bună, în ultimele șase jocuri, au patru victorii și două remize. Joacă foarte compact în defensivă, iar în ofensivă sunt cei mai buni în acest moment, dar, desigur, fiecare echipă poate câștiga împotriva lor.

Reclamă

Vom da totul în acest joc pentru a obține cele trei puncte. Avem câțiva jucători accidentați. Debeljuh nu poate juca, Varga, Ștefănescu are gripă. Este păcat că nu avem toți jucătorii, dar avem un lot bun, sunt alți jucători care pot face un joc foarte bun.

Va fi un joc interesant, vor fi două echipe care vor să joace fotbal, vom juca pe un stadion foarte frumos. Vrem să jucăm foarte bine din primul minut, pentru a păstra egalitatea pe tabelă. Dacă e posibil, ne vom crea și ocazii de gol. Trebuie să vedem ce putem face în 90 de minute”, a spus Bernd Storck, la conferința de presă.

Ultimul meci dintre FCSB și Sepsi a avut loc pe data de 24 septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, elevii lui Elias Charalambous se impuneau cu scorul de 5-2.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi

Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că va miza în premieră pe „racheta” Nana Antwi, care a primit permisul de muncă și poate evolua la formația roș-albastră. În apărare vor mai evolua Dawa, Ngezana și Radunovic.

„Nu mă interează, ce să fac cu ei. Nu am în locul cui să îi bagi la mijloc sunt Șut (n.r. suspendat pentru meciul cu Sepsi), Baba, Olaru, Lixandru. Cine să joace, cine poate să îi înlocuiască, nici nu văd jucători în Europa care să fie mai buni ca ăștia. Fundași centrali nu pot eu să iau fundași care să îi înlocuiască pe Dawa și Ngezana ar trebui să dai 2, 3 milioane și nu sunt dispus să dau.

Fundaș dreapta o să îl vedeți pe rachetă (n.r. Nana Antwi), fundaș stânga cel mai bun din România, Radunovic. În atac Coman, Băluță, Miculescu, Tavi Popescu (n.r. în prezent accidentat), trebuie să își revină Luis Phelipe. Nu am ce să iau peste ai mei, nu am ce la ora asta”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și