Închide meniul

Motivul pentru care Juvhel Tsoumou a fost transferat de Rapid! Atacantul nu a mai jucat din luna februarie

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 19:14

Reclamă
Motivul pentru care Juvhel Tsoumou a fost transferat de Rapid! Atacantul nu a mai jucat din luna februarie

Motivul pentru care Juvhel Tsoumou a fost transferat de Rapid

Juvhel Tsoumou, în tricoul lui FCSB / Hepta

S-a aflat motivul pentru care Juvhel Tsoumou a fost transferat de Rapid. Atacantul congolez de 32 de ani, care a evoluat şi la FCSB, nu a mai jucat din luna februarie a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din acest motiv, o astfel de mutare poate fi riscantă pentru giuleşteni, dar problemele de lot i-au determinat pe rapidişti să apeleze la serviciile acestuia până în iarnă.

Motivul pentru care Juvhel Tsoumou a fost transferat de Rapid

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, a vorbit despre noua achiziţie a echipei sale. După ce Marko Dugandzic a plecat şi Albion Rrahmani s-a accidentat, Rapid avea nevoie de un vârf, cel puţin până în iarnă, când se va redeschide fereastra de transferuri. Din acest motiv, Rapid a apelat la fostul jucător de la FCSB.

Tsoumou are la Rapid contract până în iarnă, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, în cazul în care atacantul de 32 de ani din Congo va confirma în Giuleşti.

„După cum știți, avem probleme cu accidentările. Am vrut să avem o variantă până în iarnă. L-am văzut la antrenament, pare ok. Avem contract cu el până atunci, cu opțiune de prelungire pe încă șase luni.

Reclamă

A făcut câteva antrenamente. Nu ai cum să iei decât jucători liberi de contract. Am zis să vedem până în iarnă. Dacă va demonstra, va rămâne”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

OFICIAL | Rapid l-a prezentat pe Juvhel Tsoumou! Ce a declarat atacantul din Congo

Atacantul din Congo a ajuns la echipa pregătită de Cristiano Bergodi din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de formația vietnameză Cong An Ha Noi FC. Acesta a semnat un contract valabil până în iarnă, cu opțiunea de prelungire până în vara anului viitor.

„Sunt bucuros că am venit la Rapid. Sper că vom celebra multe victorii și că împreună vom scrie istorie”, a spus noul atacant al celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul din Congo a fost legitimat la actuala vicecampioană a României în perioada septembrie 2019 – februarie 2020. În tricoul „roș-albastru” a adunat doar 3 partide și a marcat un singur gol. Se întâmpla într-o partidă cu Universitatea Craiova, din septembrie 2019, câștigată de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-0.

În momentul de față, Tsoumou este cotat la suma de 300.ooo de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă în anul 2019, în timpul în care era legitimat la Hermannstadt. La momentul respectiv valora suma de 550.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și