Închide meniul

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului! Dezvăluirile lui Mihai Stoica

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 15:31

Reclamă
Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului! Dezvăluirile lui Mihai Stoica

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului. Mihai Stoica a anunţat că mijlocaşul rancez nu a fost prezent la vizita medicală pentru că a avut o urgenţă stomatologică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

21 de jucători au fost prezenţi la reunirea lotului celor de la FCSB. Roş-albaştrii urmează să plece în cantonament în Olanda, în vederea pregătirii următorului sezon de Liga 1.

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului

Mihai Stoica a dezvăluit că Malcom Edjouma a avut o urgenţă medicală, motiv pentru care a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului.

„Și dacă vă întrebați de ce a lipsit Edjouma, a fost o urgență stomatologică și vine mâine. A plecat la dentist”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Printre jucătorii prezenţi la vizita medicală se numără Alexandru Creţu, Ovidiu Popescu, Denis Haruţ, Joyskim Dawa, Adrian Şut, Alexandru Băluţă, Andrei Vlad, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea şi Andrea Compagno.

Reclamă

Pe lângă Malcom Edjouma, de la reunire au lipsit jucătorii care sunt convocaţi de Edi Iordănescu pentru „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia, anume Florinel Coman, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu.

De asemenea, nici jucătorii prezenţi la lotul naţional U21 nu au efectuat vizita medicală astăzi, alături de restul lotului FCSB-ului. Emil Săndoi i-a convocat de la trupa roş-albastră pe Octavian Popescu, Mihai Lixadru şi Alexandru Pantea.

Câţi jucători va mai transfera FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat câţi jucători va mai transfera FCSB, în această perioadă de mercato. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a mărturisit că pe lista FCSB-ului se mai află doi jucători. MM susţine că totul se va definitiva în zilele următoare, în vizorul roş-albaştrilor mai fiind încă un jucător, însă sunt şanse mici ca acesta să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

În privinţa lui Alexandru Băluţă, Mihai Stoica s-a declarat impresionat de discursul acestuia, din prima sa conferinţă de presă de la FCSB.

Rar mi-a fost dat să aud un fotbalist vorbind atât de bine ca Alex Băluţă. Şi pentru un băiat care a fost plecat atât de mult timp din ţară”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și