Închide meniul

Motivul pentru care Neluţu Varga a cheltuit zeci de mii de euro înainte de CFR Cluj – FCSB! Cum arată gazonul din Gruia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 19:23 / Actualizat: 5 februarie 2023, 21:08

Motivul pentru care Neluţu Varga a cheltuit zeci de mii de euro înainte de CFR Cluj – FCSB! Cum arată gazonul din Gruia

Cum arată gazonul înainte de CFR Cluj - FCSB

CFR Cluj - FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

S-a aflat cum arată gazonul din Gruia, înainte de CFR Cluj – FCSB. După ce cu o zi înaintea derby-ului din Ardeal a nins abundent, organizatorii, împreună cu fanii, au depus toate eforturile pentru ca partida să se dispute în condiţii excelente. Totodată, Neluţu Varga a scos din buzunar zeci de mii de euro, atât cât costă instalaţia de încălzire a gazonului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi FCSB se vor duela în derby-ul etapei cu numărul 24 din Liga 1. Partida va fi de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro!

Cum arată gazonul din Gruia, cu două ore înainte de CFR Cluj – FCSB

Neluţu Varga a scos din buzunar suma de aproximativ 30.000 de euro, pentru instalaţia de încălzire a gazonului. Oficialii din Gruia au plătit câte 4000 de euro pe zi, timp de o săptămână, de când a fost pornită încălzirea suprafeţei de joc.

Oficialii de la CFR Cluj au postat o imagine care înfăţişează starea gazonului, cu doar două ore înaintea derby-ului cu FCSB. Clujenii notează faptul că şi fanii au pus umărul la curăţarea suprafeţei de joc, care sâmbătă dimineaţa era total acoperită de zapadă.

Reclamă

„Zăpada abundentă, care a căzut de ieri dimineață, nu ne-a demoralizat! Am muncit, toți cei din club, împreună cu Peluza Vișinie, timp de două zile, pentru ca terenul să fie în cele mai bune condiții posibile pentru meciul de azi!”, se arată în anunţul postat pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

Încălzirea gazonului pe timp de iarnă îi costă pe cei de la CFR Cluj suma colosală de 4000 de euro pe zi. Astfel, pentru ca derby-ul cu FCSB să se dispute în cele mai bune condiţii, oficialii din Ardeal au scos din buzunar o sumă considerabilă, ţinând cont de condiţiile meteo din ultimele zile.

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu a fost băgat în sperieți înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB, programat duminică, în etapa a 24-a din Liga 1. „Bursucul” e convins că roș-albaștrii pot învinge orice echipă din România, dar și din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. (n.r. dacă lipsa lui Coman și Dawa contează) Nu cred, au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă. Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice.

Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Cei mai mulți bani ei i-au cheltuit. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa.

În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Nu mai e fotbal, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și