Închide meniul

Motivul pentru care Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB: „Dacă nu rişti, nu poţi să faci nimic”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 11:30

Motivul pentru care Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB: „Dacă nu rişti, nu poţi să faci nimic

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB

Nicolae Dică, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB. Fostul secund de la naţională este dispus să rişte şi a dat curs unei noi provocări venite din parte patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a ajuns la un acord cu Gigi Becali, pentru funcţia de antrenor al FCSB-ului. „Dicanio” îl va înlocui pe Toni Petrea, cel care şi-a dat demisia după eşecul cu Rapid.

Motivul pentru care Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB

Nicolae Dică poate fi pe banca FCSB-ului în returul cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Conference League. Acesta a declarat că nu se teme de timpul scurt pe care îl are la dispoziţie pentru a pregăti echipa pentru meciul de joi.

„Ştiu că sunt două zile la dispoziţie să pregătesc echipa pentru meciul de joi. Ori eu, ori alt antrenor care merge este judecat, dar trebuie să rişti în viaţă. Dacă nu rişti, nu poţi să faci absolut nimic. Dacă stai liniştit în banca ta e foarte greu să reuşeşti, dacă nu îţi pui nişte târgeţuri şi nu rişti e foarte greu”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

În manşa tur, FCSB a fost învinsă ruşinos în Georgia, de Saburtalo, scor 0-1. Echipa patronată de Gigi Becali a avut o evoluţie modestă, fără a le pune prea mari probleme georgienilor.

Reclamă

Nicolae Dică a ajuns la baza FCSB din Berceni!

Nicolae Dică a ajuns la baza din Berceni, acolo unde va fi prezentat fotbaliștilor. La ora 11 este programat un antrenament, acolo unde va fi prezent și noul antrenor la FCSB.

Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică să revină la FCSB, după ce Toni Petrea și-a dat demisia. Becali l-a convins pe Dică în doar o zi să accepte oferta.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții

Nicolae Dică și-a anunțat revenirea la FCSB la miezul nopții. După cum Antena Sport v-a anunţat în exclusivitate, „Dicanio” este alesul lui Gigi Becali. Antrenorul de 42 de ani îi va lua locul lui Toni Petrea, care a plecat de la echipă după eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2.

“Mă bucur că am primit foarte mesaje de la foarte mulți suporteri, de la șeful galeriei, care își doresc să vin. A contat foarte mult. Am avut și dimineață o discuție la telefon cu nea Gigi, acum, seara, ne-am văzut, am discutat față în față și am pus niște lucruri la punct, care pentru mine sunt interesante. Sunt ok, e ceea ce îmi doream.

A mai rămas pentru mâine să discutăm niște lucruri. În mare, da, ne-am înțeles. Mie mi s-a părut Gigi Becali mai deschis, mult mai deschis decât data trecută. Vom vedea mâine.

Au fost și lucruri la care nu ne-am înțeles, da, dar mi-a dat foarte multă încredere că voi lăsa să fac lucrurile cum trebuie. Așa cum am spus când am plecat, îmi doresc să îmi pun lucrurile în practică”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Nicolae Dică, motivul pentru care a revenit la FCSB
  • Fostul secund de la naţională s-a înţeles cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și