Închide meniul

Motivul pentru care Toni Petrea a rămas la FCSB. Ce spune despre relaţia cu Gigi Becali: „Probabil nu mai continuam”

Viviana Moraru Publicat: 3 iulie 2022, 8:50

Motivul pentru care Toni Petrea a rămas la FCSB. Ce spune despre relaţia cu Gigi Becali: „Probabil nu mai continuam

Toni Petrea/ Antena Sport

  • Relaţia dintre Toni Petrea şi Gigi Becali
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Toni Petrea va fi antrenor la FCSB şi în noul sezon ce urmează să debuteze. Acesta a mărturist că relaţia cu Gigi Becali a fost unul dintre motivele pentru care a ales să continue pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de noul sezon, într-un stagiu de pregătire în ţară. Echipa patronată de Gigi Becali a învins sâmbătă Zimbru Chişinău, scor 6-1, într-un meci amical. Până la debutul în Liga 1, FCSB mai are de disputat alte două partide de pregătire.

Motivul pentru care Toni Petrea a ales să rămână la FCSB

Toni Petrea a fost numit pe banca FCSB-ului după plecare lui Edi Iordănescu, din noiembrie, anul trecut. Antrenorul a încheiat campionatul pe locul secund, ratând titlul în faţa celor de la CFR Cluj. Cu toate acestea, patronul va conta tot pe serviciile sale în sezonul viitor.

Reclamă

„Am avut un final de sezon destul de bun, cu un playoff foarte reușit până la un punct. Evoluția noastră, rezultatele pe care le-am avut, discuțiile pe care le-am avut și cu conducerea clubului și cu jucătorii m-au determinat să continui. Am încredere că anul acesta va fi cu totul și cu totul altfel.

Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca și până acum. Noi am fost foarte ok. Dacă nu era așa, probabil că nu mai continuam sau se întâmplau alte lucruri”, a declarat Toni Petrea, conform sport.ro.

Reclamă

Totodată, Toni Petrea are ca obiective calificare echipei în grupele Conference League şi câştigarea titlului, iar pentru acestea se simte extrem de motivat.

„A fost primul gând și primul mesaj pe care l-am transmis jucătorilor când ne-am rezăvut după vacanță, câștigarea campionatului. Trebuie să schimbăm câte ceva, vedem ce anume față de sezoanele trecute. În primul rând pentru a ne califica în grupele Conference League, deoarece acesta este obiectivul principal imediat și după aceea, cel cu campionatul”, a mai spus Toni Petrea pentru aceeaşi sursă.

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului

Florinel Coman anunță că FCSB va lupta să câștige fiecare meci în următorul sezon. „Mbappe de România” vrea să cucerească trofeul de campion la finalul sezonului.Florinel Coman a marcat primul său gol după o pauză de un an în amicalul Zimbru – FCSB 1-6.

Reclamă 4 / 0/3

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc.

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă și să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale„, a spus Florinel Coman, citat de sport.ro.

În precedentul amical, FCSB câștigase cu 6-0 împotriva lui FC Sfântu Gheorghe, o altă formație din Republica Moldova. Roș-albaștrii vor mai disputa alte două partide de verificare, cu CS Mioveni (6 iulie – acasă) și Oțelul Galați (9 iulie – deplasare).

FCSB va juca în prima etapă din Superliga împotriva Universității Cluj, pe 16 iulie. În preliminariile Conference League, roș-albaștrii se vor duela cu câștigătoarea duelului dintre Saburtalo Tbilisi (Georgia) și FK Partizani Tirana (Albania).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”