Închide meniul

Motivul uluitor pentru care Mihai Stoica l-a comparat pe Vladimir Screciu cu Zinedine Zidane: „Sunt chestii de neexplicat, te ia valul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2022, 17:14

Motivul uluitor pentru care Mihai Stoica l-a comparat pe Vladimir Screciu cu Zinedine Zidane: „Sunt chestii de neexplicat, te ia valul!

Mihai Stoica, ironii la adresa oltenilor în timpul duelului Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948

Mihai Stoica este manager general la FCSB | Profimedia

Motivul uluitor pentru care Mihai Stoica l-a comparat pe Vladimir Screciu cu Zinedine Zidane. În partida cu Chindia, Vladimir Screciu a primit cartonaşul roşu, după ce a luat două cartonaşe galbene într-un singur minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi-a adus aminte de episodul cu Zinedine Zidane din finala Campionatului Mondial din 2006, când a primit cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu capul în piept pe Marco Materazzi.

Motivul uluitor pentru care Mihai Stoica l-a comparat pe Vladimir Screciu cu Zinedine Zidane

Se mai întâmplă câteodată ca andrenalina îţi joacă feste. Screciu e genul care dă totul. De ce a luat roşu Zidane? În finala celui mai important meci, în condiţile în care era lider. Sunt chestii de neexplicat, te ia valul”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mirel Rădoi, un car de nervi după Chindia – Universitatea Craiova 1-1

Antrenorul oltenilor a fost un car de nervi la finalul partidei. A recunoscut că jucătorii nu se ridică la nivelul așteptărilor sale. I-a înțepat din nou pe cei patru excluși din lot, sugerând că nu se antrenează suficient.

„S-a terminat cu un scenariu negru pe care nici următorul adversar nu îl avea în minte. Am pierdut două puncte, greșeli inadmisibile. Poate astea sunt limitele noastre. Sunt supărat pe jucători, nu au voie să facă analiza arbitrajului. Screciu e vinovat în momentul ăsta, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Are de învățat și la fel și noi. Suntem ridicoli să nu facem analiză? Am fost și eu la echipa națională și la tineret și n-am ajuns întâmplător acolo. Pentru mine problemele sunt altele, avem momente când ne retragem deliberat, nu știu de unde vine această teamă.

Reclamă

Nu știu dacă e mentalitatea, poate astea sunt limitele noastre, trebuie să facem o reevaluare. Fundașilor centrali, fiind lenți, le e teamă să stea sus. Când am ajuns la această echipă, se pierdea des marcajul. Lucrurile sunt simple, în seara asta nu au funcționat. Eram supărat pentru că avem momente când jucătorii sunt nemulțumiți că nu joacă. Când joacă, spun că nu mai pot. Ca să pot să mă impresioneze, trebuie să se antreneze mai mult. Când ai momentele ca astea, nu ai ce să cauți la o echipă ca asta.

E treaba lor dacă sunt obișnuiți în alt fel. Nu cred că până acum nu fost disciplină, amenzile sunt mai mari acum. E treaba lor, pot să facă ce vor. Nu am nimic cu nimeni, nu am nimic cu persoana Hanca, cu persoana Ivan, cu persoana Markovic, cu persoana Vînă, eu am cu sportivii. Nu am cum să am ceva personal doar că am visat urât peste noapte. Nu putem să facem în trei luni ce n-au făcut alții în 31 de ani. Lucrurile se vor rezolva, jucătorii vor fi evaluați, în iarnă vor fi schimbări. Eu nu accept să stau să am emoții pentru play-off. E clar că avem o problemă din punct de vedere mental”, a spus Mirel Rădoi, după meci, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica l-a comparat pe Vladimir Screciu cu Zinedine Zidane
  • Care este motivul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și