Închide meniul

„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 21:55

Reclamă
„Mulți patroni încearcă să îl imite Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB

Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali

Colaj cu Ovidiu Burcă și Gigi Becali / Profimedia și Hepta

Ovidiu Burcă a lansat o serie de laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! Fostul antrenor de la Dinamo s-a declarat impresionat de tot ceea ce a construit patronul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este foarte aproape de câștigarea titlului, după o pauză de 9 ani. După 4 etape disputate din playoff, roș-albaștrii sunt la 13 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova, echipe care se află pe locurile 2 și 3.

Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali

Ovidiu Burcă a dezvăluit că FCSB are succes datorită faptului că are o conducere extraordinară, dar și un staff tehnic format din oameni care au avut o legătură strânsă cu lumea fotbalului.

Totodată, fostul antrenor de la Dinamo a spus și că o serie de patroni încearcă să îl imite pe Gigi Becali, însă a spus că aceștia nu au succes din cauza condițiilor mai salbe, care există la echipele lor.

„Nu trebuie să uitați că dincolo de Gigi Becali, de ce construiește la FCSB, are o conducere extraordinară, cu Valeriu Argăseală și Mihai Stoica. Totodată, are un staff tehnic format din foști jucători de calibru. L-a adus pe Charalambous, și-a format o structură extraordinar de bună. Chiar dacă e un patron care se implică activ în viața echipei, a investit enorm de mult în lotul de jucători. După 10 ani de investit și de adus cei mai buni oameni, cred că merită acest titlu

Reclamă

Acolo este o structură pe care mulți patroni din fotbalul românesc o imită, dar doar dintr-o anumită perspectivă, când vine vorba de implicarea la echipă. În schimb, nu imită condițiile oferite de Gigi Becali și investițiile făcute la FCSB. Faptul că Gigi Becali intervine la echipă face ca unui antrenor să-i fie mult mai greu să reușească. Când ești lăsat să iei toate deciziile singur, să faci ceea ce gândești, este mult mai ușor ca antrenor”, a spus Ovidiu Burcă, potrivit prosport.ro.

Nicolae Dică nu vrea să audă încă de „antrenorul Gigi Becali”, chiar dacă FCSB ia titlul

Nicolae Dică susţine că nu este interesat să îl laude pe antrenorul „Gigi Becali”. FCSB e la un pas de primul titlu în Liga 1 după 9 ani de aşteptare pentru fanii roş-albaştrilor. Asta în contextul în care finanţatorul a recunoscut în mai multe rânduri că intervine la echipă.

Chiar dacă pe foaie antrenor este Elias Charalambous, Gigi Becali este cel care participă activ la alcătuirea primului 11 înaintea meciurilor. Mai mult, acesta face şi majoritatea schimbărilor din timpul partidelor.

Reclamă 4 / 0/3

„Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm, poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă ia 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum, dar ca patron, dacă ia campionatul.

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat. La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate”, a spus Nicolae Dică, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și