Închide meniul
NEWS ALERT

Nana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2024, 17:36

Reclamă
Nana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

Nana Antwi, OUT de la FCSB

Nana Antwi, la finalul unui meci / Profimediaimages

Nana Antwi este OUT de la FCSB după mai puţin de un an. Fundaşul ghanez în vârstă de 24 de ani, transferat în luna ianuarie, va pleca în această perioadă de mercato de la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antwi a fost titular în trei meciuri din această ediţie de campionat şi nu a scăpat de furia patronului, care a luat o măsură drastică după ce FCSB a ajuns pe penultimul loc în Liga 1.

Nana Antwi, OUT de la FCSB

Scos din lista pentru Liga 1, Nana Antwi va pleca la o altă echipă din România. Potrivit gsp.ro, „Racheta” va fi împrumutat la Hermannstadt. Sibienii tocmai au învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0.

Antwi nici nu știe ce să facă pe teren. Mă mai păcălesc și eu, ce să fac?”, răbufnise Gigi Becali la adresa lui Antwi.

Nana Antwi urma să fie a treia opţiune pentru postul de fundaşului dreapta. Pentru un loc în primul 11 urmau să se lupte Vali Creţu şi Alexandru Pantea.

Reclamă
Reclamă

Ghanezul a fost adus de la FC Urartu, la începutul anului, pentru 100.000 de euro. El are o cotă de piaţă de 350.000 de euro.

Helmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB

Helmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie care este planul ascuns al patronului de la FCSB. Legenda Stelei l-a avertizat pe Vlad Chiricheş, fundaşul central de 34 de ani care a fost criticat dur de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali nu-şi vede capul de griji înaintea returului cu LASK. Îi e frică să-l bage titular pe Vlad Chiricheş în locul suspendatului Joyskim Dawa.

Reclamă

Am vorbit cu Elias Charalambous şi Elias Pintilii. Şi lor le e frică să-l bage pe Chiricheş„, spune Gigi Becali. Chiricheş n-a intrat niciun minut la egalul din Austria.

(Credeţi că Chiricheş ar trebui să se gândească la retragere?) Nu, asta este problema lui. De ce să mă retrag, când am un salariu bun… ar fi o greşeală din partea lui, să se retragă. Cred că, până la urmă, patronul îl va forţa să renunţe„, a declarat Helmut Duckadam pentru Antena Sport.

Când nu-i merge bine, jucatorul are nevoie de suport„, a fost semnalul de alarmă tras şi de Alex Bourceanu.

Gigi Becali a decis să îl scoată pe Denis Haruţ, de pe lista UEFA, pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Hotărârea a fost una inexplicabilă pentru „Eroul de la Sevilla”.

Tu nu ai fundaş central. Când Dawa este suspendat, sau Ngezana, tu îl scoţi din lot pe Haruţ. Nici el nu a jucat, dar e fundaş central. Tu, practic, nu ai cu cine să joci. Cred că strategia a fost greşită, anul acesta„, a afirmat Duckadam.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

19:25

LIVE TEXTFC Voluntari – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis scorul. „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și