Închide meniul

Nana Antwi, titular pentru prima dată de la transferul la FCSB! Charalambous atacă Botoşani cu Octavian Popescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 19:15

Reclamă
Nana Antwi, titular pentru prima dată de la transferul la FCSB! Charalambous atacă Botoşani cu Octavian Popescu

Nana Antwi, titular pentru prima dată de la transferul la FCSB

Profimedia

Nana Antwi este titular pentru prima dată de la transferul la FCSB. Charalambous atacă FC Botoşani cu Octavian Popescu, Băluţă şi Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a debutat la FCSB în a doua repriză a partidei cu Universitatea Cluj, Nana Antwi este pentru prima dată titular în meciul cu FC Botoşani. „Racheta” lui Gigi Becali i-a luat locul lui Creţu în prima echipă.

Nana Antwi, titular pentru prima dată de la transferul la FCSB

Octavian Popescu este şi el titular la FCSB. Acesta a profitat de accidentarea lui ALexandru Pantea şi a fost trimis în teren în calitate de U21. Tavi Popescu va face pereche în atac cu Florinel Coman şi Alexandru Băluţă. De asemenea, Ngezana a fost recuperat la timp şi va face pereche în apărare cu Joyskim Dawa.

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. Fundaşul dreapta ghanez, în vârstă de 23 de ani, a jucat o repriză împotriva lui U Cluj, în etapa a 26-a a Ligii 1. Nu a reuşit să îşi ajute noua echipă să câştige în deplasarea de pe Cluj Arena.

Antwi a intrat după pauză în locul lui Vali Creţu. Jucătorul despre care patronul spunea că este „Rachetă” a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro. I-a fost acordat 6.5, notă care a mai fost primită şi de Creţu. Adrian Şut (7.9) şi Ştefan Târnovanu (7.8) au fost remarcaţii roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali anunţă că are răbdare cu Antwi şi că aşteaptă să îl vadă mai multe meciuri pentru a-şi face o părere despre tânărul fundaş. Nana Antwi ar putea fi titular etapa viitoare, cu FC Botoşani.

(n.r. despre Nana Antwi) Nu am avut timp să-l văd. Nu că a jucat prea puțin, mingea a trecut prea puțin pe la el pe acolo.

Olaru, nici el nu a fost în apele lui, a fost răcit. Lui Octavian Popescu azi i-au dat medicamente. Bine că au avut medicamente la ei.

Șut prima repriză (n.r. i-a plăcut), a doua repriză a greșit mingi. Și Ovidiu Popescu mi-a plăcut cu Ngezana. O să iau vârf, dar nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia. Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și