Închide meniul

Nana Falemi, genial după ce FCSB a pierdut titlul: „Ca unul care merge cu un Ferrari în Ferentari!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 19:10

Reclamă
Nana Falemi, genial după ce FCSB a pierdut titlul: „Ca unul care merge cu un Ferrari în Ferentari!

Nana Falemi a avut o reac'ie fabuloasă după ce FCSB a pierdut titlul

Nana Falemi/hepta

Nana Falemi a fost genial după ce FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la Farul. Falemi a lansat o ironie pentru echipa lui Gigi Becali şi a făcut o comparaţia fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Falemi nu s-a putut abţine şi a lansat o ironie devastatoare la adresa echipei lui Gigi Becali. FCSB a pierdut pentru a opta oară la rând şansa să câştige titlul.

Nana Falemi, genial după ce FCSB a pierdut titlul

„La 2-0 am fost precum unul care merge cu Ferrari-ul în Ferentari, lasă cheile în contact și pleacă. Și mai speră că dimineața să o găsească acolo. Păcat, am fost acolo”, a fost mesajul fabulos transmis de Nana Falemi.

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă! Ce putea să bea când ieșea în oraș: „Se amuzau de treaba asta!”

Nana Falemi, dezvăluire fabuloasă! Fostul fotbalist al FCSB-ului spune că bea lapte, atunci când ieșea în oraș, în perioada în care activa ca fotbalist. Ultima dată, Nana Falemi a evoluat pentru Gaz Metan, formație de care s-a despărțit în ianuarie 2009. La începutul lui 2011, acesta și-a anunțat retragerea din cariera de fotbalist.

„Am crescut de mic cu sportul, iar, ca să mă menţin în formă, trebuie să fac antrenamente, nu e că pocneşti din degete. Şi atunci asta face parte din modul meu de viaţă, cum e spălatul pe dinţi, duşul. Când jucam, veneam la sală zi de zi înainte de antrenament.

Reclamă

(n.r. se luau colegii de tine că beai lapte când ieşeai în oraş?) Trebuie să ştii ce vrei, şi eu, dacă voiam să fac performanţă, nu puteam să beau alcool, ştii, şi atunci, na, colegii s-au obişnuit cu treaba asta.

Normal că la început se amuzau de treaba asta, e treaba lor. Nu sunt habotnic, mai ciocneam, luam câte o gură, dar atât, niciodată mai mult”, a declarat Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Nana Falemi: „În fotbalul de azi, nu merge fără forţă!”

Totodată, Nana Falemi spune că, în fotbalul de astăzi, forța este foarte importantă, motiv pentru care jucătorii trebuie să acorde o atenție specială acestui aspect.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. sala le ia din mobilitate fotbaliştilor?) Depinde cum o faci, după ce faci exerciţii de forţă, automat trebuie să faci transformare încât să întinzi fibră.

Pe mişcarea specifică sportului tău, într-adevăr sala îţi întăreşte fibra. Lucrând ani de zile poţi să nu mai ai aceeaşi supleţe.

Dar creşti pe forţă, fiecare trebuie să ştie unde vrea să se situeze. În fotbalul de azi, nu merge fără forţă”, a mai spus Nana Falemi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și