Închide meniul

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova: „Nu e într-o situaţie bună”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 21:04 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 16:21

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova: „Nu e într-o situaţie bună

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova

Marius Croitoru, pe banca lui FC Botoşani / Hepta

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova. Narcis Răducan a spus că nu a fost surprins de această veste, ci de anunţul că antrenorul se va întoarce la echipa lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, Florin Bratu a remarcat că Marius Croitoru nu e într-o etapă bună a carierei sale de antrenor. Croitoru nu deţine licenţa PRO, iar acest lucru îl împiedică să fie antrenor principal la o echipă din Liga 1.

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova

Surpriza a fost revenirea, nu a înțeles nimeni acea decizie (n.red. de a reveni Marius Croitoru la FCU Craiova 1948), apropo de modul în care s-au despărțit, pentru că au fost aruncate cuvinte destul de grele.

Erau două motive neconfirmate la care m-am gândit: ori varianta cu suporterii, pentru că Marius Croitoru a fost apreciat, ori că au fost anumite datorii la mijloc și în felul ăsta se mai sting”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Croitoru nu este într-o situație foarte bună în momentul acesta, pentru că eu știu ce înseamnă viața de antrenor. La Craiova și la FC Argeș, a avut niște perioade dificile, el a arătat multă calitate la Botoșani, dar apoi a avut dificultăți în a se reintegra și de a arăta consistența de la Botoșani.

Reclamă

În momentul în care stai, îți dorești orice ca să poți reintra în circuit. Probabil asta l-a forțat să revină la Craiova.

Acum nu s-a mai întâmplat, dar cred că el venea și pentru suporteri, dar bineînțeles și pentru perioada aceea”, a spus Florin Bratu pentru sursa citată.

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu mai vine la formaţia lui Adrian Mititelu

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu va mai semna cu formaţia din Bănie. Anunţul a fost făcut în ziarul lui Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

În publicaţia deţinută de Adrian Mititelu se explică de ce mutarea a picat.

Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Adrian Mititelu anunţase numirea lui Croitoru tot în publicaţia lui

Adrian Mititelu anunţa în urmă cu două zile, tot în publicaţia lui, că îl va numi pe Marius Croitoru pe banca lui FC U Craiova 1948.

Mititelu distribuia pe pagina sa de Facebook articolul din publicaţia lui în care se anunţa numirea lui Croitoru.

Urmăritorii lui Adrian Mititelu au reacţionat imediat la postarea făcută de patronul lui FC U Craiova. Dacă unii au fost de acord, alţii au fost împotriva acestei numiri.

De ce nu? E foarte muncitor și un antrenor foarte bun. Echipa juca un fotbal frumos cu el pe bancă”, a comentat cineva.

Reclamă

După egalul cu Hermannstadt, conducerea lui FCU a decis întărirea staff-ului tehnic. Ediție.ro vă informează din surse sigure că Marius Croitoru este pe cale să revină în Bănie. Contractul dintre cele două părți ar urmă să fie semnat luni, iar de marți acesta să fie prezent la antrenamentele echipei. 

Pe măsură ce apar informații noi, vă vom ține la curent cu evoluția situației”, a scris editie.ro, ziarul lui Mititelu, despre întoarcerea în Bănie a lui Marius Croitoru.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și