Închide meniul

Narcis Răducan știe de ce FCSB are un debut de sezon de coșmar în Liga 1: „Nimeni nu e dispus să facă treaba aia murdară!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 20:05

Narcis Răducan știe de ce FCSB are un debut de sezon de coșmar în Liga 1: „Nimeni nu e dispus să facă treaba aia murdară!

Narcis Răducan, discurs realist despre noul antrenor principal de la FCSB

Narcis Răducan, în timpul unui meci disputat de FCSB / SportPictures / Valics Lehel via Hepta

Narcis Răducan știe de ce FCSB are un debut de sezon de coșmar în Liga 1. Fostul jucător și director sportiv al roș-albaștrilor este de părere că programul încărcat, lotul dezechilibrat și nesiguranța de pe faza defensivă reprezintă principalele probleme cu care se confruntă trupa lui Nicolae Dică în noua stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul lui Gigi Becali a câștigat un singur meci în Liga 1 și se află abia pe locul 13, după 8 meciuri disputate.

Narcis Răducan știe de ce FCSB are un debut de sezon de coșmar

Narcis Răducan a analizat jocul FCSB-ului și a tras un semnal uriaș de alarmă în legătură cu compartimentul defensiv al vicecampioanei României.

Fostul mijlocaș nu vede cu ochi buni nici jocul ofensiv al formației lui Nicolae Dică. În 8 partide disputate, FCSB a marcat 10 goluri și a încasat 13.

„Contează și programul. Te uzează astfel de adversari. Aici e vorba și de structura echipei. Nu e simplu, iar treaba aia murdară, aici mă refer la faza defensivă, nu e nimeni dispus să o facă.

Reclamă

Dacă nici atacanții nu marchează, ei nu vor reuși să țină oricum poarta intactă. Se mobilizează toată lumea împotriva lor, iar lotul nu este unul atât de echilibrat”, a spus Narcis Răducan, pentru Digisport.

Vivi Răchită îl avertizează pe Nicolae Dică: „Suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea!”

Vivi Răchită nu s-a ferit să îl atace pe Nicolae Dică şi l-a avertizat că postul acestuia este în pericol. I-a amintit că fostul antrenor al roş-albaştrilor, Toni Petrea, a obţinut rezultate mai bune.

Câştigător al trei titluri cu Steaua, Răchită a făcut o comparaţie între Dică şi Toni Petrea. „Dică are un fel de aroganţă, este un pic mai încrezut!„, a spus fostul fundaş central.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că suporterii FCSB-ului încep să îl regrete pe Toni Petrea. Cu Toni Petrea au avut rezultate. Eu nu văd din punct de vedere sportiv ceva. Nu Dică a făcut pregătirea fizică sau pregătirea tehnico-tactică. A făcut-o Toni Petrea.

Nicolae Dică are un fel de aroganță, la interviuri se ia de suporteri, se ia de jurnaliști. Este un pic mai încrezut față de Toni Petrea. Era mai modest, mai apropiat de jucători. Eu știu că sunt probleme de vestiar la FCSB„, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

A fost un rezultat surprinzător pe Arena Naţională, la meciul FCSB – FC Voluntari. David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, după ce a trimis în poartă şutul deviat al lui Andrei Cordea. Miculescu a intrat în teren în locul lui Florinel Coman.

Când totul părea că se îndreaptă spre o victorie a echipei lui Nicolae Dică, Radunovic l-a doborât în careu pe Nemec. Tot atacantul ilfovenilor a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 90+7.

FCSB a terminat meciul în 10 oameni, după ce Malcom Edjouma a fost eliminat după ce a primit două cartonaşe galbene. Edjouma nu va juca în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și