Închide meniul

„Ne-a cam bulversat pe toţi” Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: „S-a cam dat puţin peste cap campionatul”

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 15:45

Reclamă
„Ne-a cam bulversat pe toţi Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: „S-a cam dat puţin peste cap campionatul

Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: "S-a cam dat puţin peste cap campionatul"

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Adrian Mutu a fost şocat de victoria lui Rapid cu FCSB. Giuleştenii au câştigat fără drept de apel duelul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins cu 4-0 liderul din Liga 1, chiar în ultima etapă a sezonului regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, fostul antrenor al giuleştenilor şi în prezent antrenor la CFR Cluj, este şi el implicat în lupta la titlu. Formaţia din Gruia s-a impus în ultima etapă de campionat în meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt şi a ajuns la 53 de puncte, fiind pe locul 3 în acest moment.

Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: „S-a cam dat puţin peste cap campionatul”

Victoria lui Rapid cu 4-0 l-a surprins pe Adrian Mutu, care a anunţat că s-a relansat lupta la titlu, dar este convins că echipa sa va avea o misiune extrem de dificilă. De asemenea, antrenorul clujenilor este convins că şi Universitatea Craiova, echipa de pe locul 4, se va lupta pentru titlu:

„A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta.

Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Reclamă

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele.

Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri prestaţia roş-albaştrilor de pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel duelul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Dragomir nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, dar a criticat în termeni dur politica celor de la FCSB. Acesta nu este de acord cu despărţirea de Andrea Compagno, dar nici cu faptul că Tavi Popescu a fost mutat de pe un post pe altul:

„Parcă era echipă de Divizia C, incredibil! I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și