Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0: „Trebuie să fii bolnav mintal. E o politică idioată”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 12:12

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0: „Trebuie să fii bolnav mintal. E o politică idioată

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid - FCSB 4-0: "Trebuie să fii bolnav mintal. E o politică idioată"

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri prestaţia roş-albaştrilor de pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel duelul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Cristiano Bergodi a defilat în ultima etapă a sezonului regulat şi a relansat lupta la titlu. Dumitru Dragomir nu i-a menajat pe cei de la FCSB, după umilinţa de sâmbătă seară.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0

Dragomir nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, dar a criticat în termeni dur politica celor de la FCSB. Acesta nu este de acord cu despărţirea de Andrea Compagno, dar nici cu faptul că Tavi Popescu a fost mutat de pe un post pe altul:

Parcă era echipă de Divizia C, incredibil! I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

Reclamă

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând”

Victor Angelescu a făcut o ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat în faţa liderului din Liga 1.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, nu l-a uitat pe Gigi Becali. Acesta a taxat dur declaraţiile patronului celor de la FCSB şi l-a ironizat, după ce acesta a declarat în mai multe rânduri că soarta campionatului s-a decis:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu toată lumea zicea, domnul Becali zicea (n.r. că e gata campionatul). Chiar vreau să văd şi eu unde este, că a zis că ne bate pe valoare, că ne surclasează, că nu ştie ce se întâmplă, că o să fie la 18 puncte.

Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând. Îi cam batem de ceva timp. Azi a fost o diferenţă mare între noi şi ei, de la valoare până la orice. Unde-i valoarea acum, domnu’ Becali? Unde-i valoarea?

Şampania încă o are, că e încă pe primul loc, dar pe valoare greu. Cred că am arătat că suntem echipa mai bună azi, am fost mult mai buni, dar rămâne diferenţa de puncte, FCSB are prima şansă, dar eu zic totuşi să o ţină la rece, campionatul se joacă”, a declarat Victor Angelescu, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și