Închide meniul

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Giuleștenii, victorie fără emoții în primul amical al verii

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 12:54

Reclamă
Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Giuleștenii, victorie fără emoții în primul amical al verii

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid!

Neil Lennon/ AntenaSport

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Echipa din Giulești a învins Gloria Buzău, cu 4-1 (2-1), joi, în primul meci de pregătire al verii, disputat la baza sportivă Constructorul, acesta reprezentând debutul antrenorului nord-irlandez Neil Lennon la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile echipei bucureştene au fost marcate de Petrila (32, 43), Emmers (70) şi Papeau (73), în timp de pentru oaspeţi a înscris Sălceanu (24), din penalty.

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid!

Pentru meciul cu Gloria Buzău, Neil Lennon a folosit următoarea formulă de echipă: Aioani – Onea (Dănilă, 30), Săpunaru (căpitan; Ignat, 46), Bădescu (Iacob, 46), Micovschi (Borza, 46) – Petrila (Pănoiu, 46), Kait (Emmers, 46), Cepoi (Oaidă, 46), Gheorghe (Hasani, 46) – El Sawy (Papeau, 46), Stan (Burmaz, 46), notează agerpres.ro.

Rapid a încheiat miercuri primul cantonament al verii, la Curtea de Argeş şi urmează să efectueze un al doilea stagiu de pregătire în Slovenia, la Maribor, în perioada 23 iunie-5 iulie.

În stagiul din Slovenia, echipa antrenată de Neil Lennon va juca primele teste pe 25 iunie, cu NK Radomlje (locul 9 în ediţia trecută a primei ligi slovene) şi cu MFK Ruzomberok (locul 5 în Slovacia, câştigătoarea Cupei Slovaciei). În data de 28 iunie este programată partida cu NK Celje, campioana Sloveniei, la care joacă Marco Dulca, fiul fostului rapidist Cristi Dulca.

Reclamă
Reclamă 4

Pe 1 iulie se va disputa meciul amical cu echipa poloneză Zaglebie Lubin (locul 8 în ediţia precedentă din Ekstraklasa), ultimul test urmând să aibă loc pe 4 iulie, contra vicecampioanei Sloveniei, NK Maribor.

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani la Rapid

Viorel Moldovan a transmis că își dorește ca Albion Rrahmani să continue la Rapid, dând de înțeles că există șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Președintele giuleștenilor a transmis că oferta pe care a primit-o clubul pentru kosovar este sub valoarea sa.

De asemenea, Moldovan a subliniat că Rapid are nevoie în continuare de Albion Rrahmani, fiind un jucător extrem de important în echipă.

Reclamă

„Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui.

Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor.

Nu este uşor de gestionat un astfel de moment, lucrurile pot fi tentante atunci când auzi că ai oferte, poate la mai bine, dar e un băiat echilibrat, un băiat ok, eu cred că îl vom avea în continuare”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și