Închide meniul

Neil Lennon pregătește un transfer uriaș la Rapid! Jucătorul de Champions League care e așteptat în Giulești

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 13:03

Reclamă
Neil Lennon pregătește un transfer uriaș la Rapid! Jucătorul de Champions League care e așteptat în Giulești

Rapid a anunţat cine va fi secundul lui Neil Lennon

Neil Lennon / Profimedia

Neil Lennon pregătește un transfer uriaș la Rapid! Noul antrenor din Giulești are planuri mari în Liga 1 și dorește să își facă o echipă competitivă, pentru lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Lennon s-a orietat după jucători alături de care a mai lucrat în trecut, iar acum pregătește un transfer de senzație pentru fotbalul românesc.

Neil Lennon pregătește un transfer uriaș la Rapid!

Antrenorul care a scris istorie la Celtic vrea să îl aducă la Rapid pe Adam Matthews, fundaș care s-a despărțit recent de Omonia Nicosia.

Adam Matthews / Profimedia

Potrivit informațiilor oferite de The Scottish Sun, Lennon și Matthews au o relație excelentă din perioada în care au lucrat împreună la Celtic. Totodată, tehnicianul l-a pregătit pe fundaș și în primul sezon, la formația cipriotă.

Adam Matthews și-a făcut meciul carierei în anul 2012, atunci când Celtic a învins-o pe Barcelona, în Liga Campionilor, cu scorul de 2-1. La momentul respectiv, scoțianul l-a blocat perfect pe Lionel Messi și a intrat în istoria clubului din Scoția.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, Adam Matthews a mai jucat pentru: Cardiff, Celtic, Sunderland, Bristol City și Charlton. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

O nouă mutare făcută de Dan Şucu la Rapid

Dan Şucu a făcut o nouă mutare la Rapid, după prezentarea lui Neil Lennon ca tehnician principal. Giuleştenii au un nou director sportiv. Marian Mihail va ocupa această funcţie, după ce a condus până în prezent departamentul juridic al grupării giuleştene.

Rapid a intrat într-o nouă „eră”, după numirea lui Neil Lennon la cârma echipei. Daniel Niculae a fost şi el demis, iar echipa are de astăzi un nou director executiv.

Reclamă

„Suntem încântaţi să vă anunţăm că Marian Mihail este noul Director Executiv al clubului nostru. Marian Mihail aduce o vastă experienţă în management şi leadership. Înainte de a ocupa actuala funcţie, Marian a condus departamentul juridic al clubului, venind la Rapid în 2021. Marian Mihail are parte de tot sprijinul nostru, suntem încrezători că această numire va avea un impact pozitiv şi că împreună vom face lucruri extraordinare!”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

Marian Mihail a lucrat timp de şapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, în Championship, având o diplomă postuniversitară în Management Sportiv, obţinută la Institutul Johan Cruyff, în 2014.

„Le mulţumesc acţionarilor pentru şansa oferită de a face acest pas în faţă în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze şi ea la cel mai înalt nivel. Cresc investiţiile în latura sportivă, cresc şi aşteptările în latura administrativă. Trebuie să ţinem pasul!”, a declarat directorul executiv al Rapidului.

Conform sursei citate, Marian Mihail are ca obiectiv creşterea clubului pe partea administrativă.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și