Închide meniul

Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2024, 20:14

Reclamă
Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid!

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani / Profimedia

Neil Lennon este tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. Abia prezentat la Rapid, antrenorul nord-irlandez riscă să nu se poată baza, sezonul viitor, pe golgheterul din Giuleşti. O forţă a Europei îl doreşte pe atacantul kosovar de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrrahmani a fost transferat în luna august a anului trecut de la FC Ballkani, pentru 600.000 de euro. Jucătorul cotat în prezent la 2.3 milioane de euro a fost providenţial în tricoul alb-vişiniu. În cele 25 de meciuri din Liga 1 a înscris 17 goluri şi 5 pase decisive.

Neil Lennon este tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani

Rangers, Werder Bremen, Aston Villa, Benfica şi Napoli sunt echipele care l-au monitorizat pe Rrahmani. Prima echipă care ar fi trimis o ofertă oficială a fost Sparta Praga. Este dispusă să achite 2.5 milioane de euro.

Potrivit gsp.ro, Sparta Praga are acum şi o concurenţă acerbă. Slavia Praga a intrat pe fir şi îl trimite în România, la negocieri, pe directorul sportiv Tomas Rosicky.

Negocierile dintre fostul mare jucător şi Dan Şucu ar fi început deja. Slavia Praga nu este dispusă să achite mai mult de 3.5 milioane de euro, dar patronul Rapidului îşi doreşte 8 milioane de euro pentru a renunţa la atacantul kosovar.

Reclamă
Reclamă 4

Discuțiile sunt la început! Există interes, poate cel mai serios până în acest moment. Slavia Praga e extrem de interesată de Albion, dar suntem la nivelul de discuții preliminare. Nu s-au avansat prea multe detalii”, au declarat oameni din interiorul clubului, pentru sursa citată anterior.

Neil Lennon a afirmat, la conferinţa de presă în care a fost prezentat antrenorul Rapidului, că nu îşi doreşte să îl piardă pe Rrahmani.

Nu vreau ca el să plece nicăieri! E un jucator de TOP! Golgeterii sunt un lucru foarte preţios la o echipă de fotbal„, a declarat Neil Lennon.

Reclamă

Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu

Gigi Becali şi Dan Şucu luptă cot la cot pentru transferul lui Louis Munteanu. Rapid îi oferă un salariu lunar de 30.000 de euro, în timp ce la FCSB nu ar câştiga mai mult de 20.000 de euro pe lună.

Totuşi, ambele cluburi se lovesc de suma de transfer cerută de Fiorentina, 1.5 milioane de euro. Becali nu vrea să ofere mai mult de 1.2 milioane de euro.

Louis Munteanu, i-am făcut ofertă, nu dau nici cinci bani mai mult, am făcut ofertă de 1,2 milioane de euro. Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza.

Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman. Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?

Cu Alibec n-am vorbit nimic, poate-l dau ăia pe Louis Munteanu, să vedem. Îi dau maxim 20.000 de euro salariu. Dacă dau 30.000 de euro, intru în faliment”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Atacantul de 21 de ani cotat la 1.5 milioane de euro a avut parte de un sezon excelent cu Farul lui Gică Hagi. El a marcat 12 goluri şi şi-a trecut în cont 5 pase decisive, în cele 36 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și