Închide meniul

Neluţ Roşu, dărâmat după autogolul din Oţelul – Dinamo 1-0: „Dacă eram în atac, o dădeam 5 metri peste poartă! O seară neagră!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2023, 23:13

Reclamă
Neluţ Roşu, dărâmat după autogolul din Oţelul – Dinamo 1-0: „Dacă eram în atac, o dădeam 5 metri peste poartă! O seară neagră!

Neluţ Roşu, dărâmat după autogolul din Oţelul - Dinamo 1-0

Hepta

Neluţ Roşu a fost dărâmat după autogolul din Oţelul – Dinamo 1-0. Jucătorul celor de la Dinamo a invocat şi ghinionul la faza care a decis meciul de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul Galaţi s-a impus cu 1-0, după ce Neluţ Roşu şi-a dat autogol. Jucătorul celor de la Dinamo le-a promis fanilor, în ciuda faptului că echipa lui Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, situaţia se va remedia.

Neluţ Roşu, dărâmat după autogolul din Oţelul – Dinamo 1-0

„Un joc slab făcut de noi în această seară. Amn avut şi puţin ghinion, am deviat-o eu în poartă. Alta e problema, nu reuşim să acumulăm puncte. Cred că în următoarele meciuri vom aduce puncte. Suferim, dar o să ne revenim. Dacă eram în atac şi o deviam, cred că o dădeam 5 metri peste. Am avut şi ghinion, o seară neagră pentru mine„, a spus Neluţ Roşu la digisport.ro.

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipă lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

Reclamă

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și