Închide meniul

Neluţu Sabău şi-a lăudat jucătorii după FCSB – U Cluj 2-2: „Sunt foarte mulţumit, am jucat de la egal la egal cu FCSB”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 octombrie 2023, 23:37

Reclamă
Neluţu Sabău şi-a lăudat jucătorii după FCSB – U Cluj 2-2: „Sunt foarte mulţumit, am jucat de la egal la egal cu FCSB

Neluţu Sabău şi-a lăudat jucătorii după FCSB - U Cluj 2-2

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Neluţu Sabău şi-a lăudat jucătorii după FCSB – U Cluj 2-2. În timpul interviului de după meci, tehnicianul a fost întrerupt de gălăgie şi a spus că nu se poate concentra. „Îmi cer scuze, dar e foarte greu să mă concentrez”, a spus Neluţu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Sabău a fost, la rândul lui, lăudat de Dan Nistor şi Bogdan Mitrea. Cei doi sunt de părere că Neluţu Sabău a unit grupul la U Cluj.

Neluţu Sabău şi-a lăudat jucătorii după FCSB – U Cluj 2-2

Eu zic că, în primul rând, am pregătit foarte bine jocul.

Am avut curaj să jucăm, chiar dacă am avut momente când nu am reuşit să păstrăm mingea, să pasăm, să întoarcem jocul.

La ce nivel suntem noi în momentul de faţă… Vreau să îmi felicit jucătorii că au încercat să joace. Am jucat de la egal cu o echipă cu jucători valoroşi. FCSB a început să arate din ce în ce mai bine.

Reclamă

Noi avem jucători de calitate, de experienţă, dar nu au prea multe minute împreună. În momentul de faţă nu pot decât să îi felicit.

„Vom arăta mult mai bine”

Mai puteam să marcăm, şi ei mai puteau marca, a fost un meci deschis, spectaculos.

Eu sunt foarte mulţumit, chiar dacă elevii mei erau supăraţi în vestiar, ei au simţit că puteau câştiga.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că pot lucra cu un astfel de grup, vom arăta mult mai bine, mai ales când jucătorii care au venit mai târziu vor avea minute jucate.

A avut intervenţii foarte bune (n.r: Gorcea), e un portar care a progresat foarte mult, care ne-a ajutat. Poate în unele momente putea face mai mult.

Am încredere în continuare în el, e un portar foarte talentat.

„Ce să mai zic de Nistor şi Chipciu, sunt lideri”

Ce să mai zic de Nistor şi Chipciu, Lucas, Mitrea, Vătăjelu. Sper să nu uit pe cineva că atunci când uiţi s-ar putea să superi.

Dan e un lider, un liant, la fel şi Alex”, a declarat Neluţu Sabău pentru digisport.ro după FCSB – U Cluj 2-2.

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB: „E a treia oară când le dau gol. Mă bucur de fiecare dată”

Bogdan Mitrea, eroul lui U Cluj în meciul cu FCSB, a spus că este a treia oară când marchează contra roş-albaştrilor.

Bogdan Mitrea a înscris cu o lovitură de cap în minutul 88 şi le-a adus clujenilor un punct în deplasarea din Bucureşti. FCSB – U Cluj s-a încheiat 2-2 după golul lui Mitrea.

Reclamă

E a treia oară când dau gol împotriva lor. Mă bucur de fiecare dată. E o mică revanşă.

Sunt de acord cu Nistor (n.r.: că Neluţu Sabău i-a unit pe cei de la U Cluj), e omul care a reuşit să ne dea o direcţie. Un joc frumos ochiului şi să ne simţim puternici pe teren.

Le-am pus destule probleme FCSB-ului, puţin mai atenţi puteam să revenim (n.r.: să câştige). Ne simţim puternici.

Cu siguranţă dacă marcau acolo era mult mai dificil. Am riscat în a doua repriză deşi nu ne-am aruncat de la început.

Suntem bucuroşi că am egalat, nu mai contează.

Mulţumiţi nu o să fim până nu e gata campionatul. Nu e relevant acum clasamentul. Clar nu ne convine când vedem locul 10, 9, dar în primăvară o să fie altceva”, a declarat Bogdan Mitrea pentru sursa citată după FCSB – U Cluj 2-2.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și